Prodej vstupenek na výroční ples

Společenská klubová událost proběhne 9. prosince.

Prodej vstupenek na výroční ples

V Národním domě na Vinohradech se ve středu 9. prosince uskuteční významná společenská akce. Klub Bohemians Praha 1905 pořádá ples k výročí 110 let klubu, zároveň také jako oslavu deseti let po znovuzrození. Vše začne symbolicky v 19:05, program je naplánován až do půlnoci. Můžete se těšit i na vyhlášení několika klubových anket a ocenění legend Bohemky.

Na ples jsou pozváni všichni významní bývalí a současní hráči Bohemians, legendy klubu, představitelé Fotbalové asociace České republiky i dalších klubů Synot ligy. A i vy, fanoušci, máte jedinečnou možnost zajistit si vstupenky na tuto speciální akci.

Ve středu 18. listopadu bude uvolněna do prodeje první várka vstupenek. V Národním domě na Vinohradech má klub pronajatý Majakovského sál, tedy největší a nejkrásnější sál Národního domu. To umožňuje prodávat vstupenky hned v několika různých cenových kategoriích.

První předprodej pro širokou veřejnost se spustí ve fanshopu na stadionu v Ďolíčku. Vstupenku si můžete pořídit ke stolečku do sálu za 1 905 Kč včetně přístupu do VIP salonku s občerstvením. Dále se budou prodávat vstupenky za 500 Kč do balkonku a za 400 Kč do prvního patra. Zde můžete využít výhodného balíčku, kdy při zakoupení dvou vstupenek do prvního patra získáte možnost vstupu do VIP salonku. Balíček stojí celkem 1 905 Kč a ke vstupu na akci opravňuje dvě osoby.

V průběhu listopadu bude klub informovat ještě o spuštění druhé vlny předprodeje. K dispozici budou vstupenky uvolněné z rezervací pro partnery Bohemians Praha 1905. Převážně se bude jednat o vstupenky do hlavního sálu, tedy z nejdražší kategorie za 1 905 Kč.

Veškeré informace o vstupenkách s plánkem sálu a prvního patra naleznete i ve fanshopu v Ďolíčku. Vstupenky se budou prodávat ve standardní otevírací době prodejny.Generálním partnerem plesu je společnost DRFG, hlavním partnerem společnost Barvy a Laky Hostivař. Děkujeme.

Partneři plesu