Bohemka TV: Náročný zápas především na psychiku

Zápas hodnotil střelec Patrik Schick a trenér Roman Pivarník.

Bohemka TV: Náročný zápas především na psychiku

Před kameru Bohemka TV přišel jako první dvougólový střelec. „Chtěli jsme to udržet alespoň na jedna nula. Měl jsem za úkol nějaký ten gól přidat, podržet míč. Hlavně to nějak uhrát, takže spokojenost,“ hodnotil střídající Patrik Schick.

Před zápasem se očekávala velká bitva: „Hráli jsme s posledním týmem, takže jsme věděli, že to bude bojovné.“ V určitých pasážích se do hry dostával i soupeř. „Ke konci poločasu Baník trošku přidal. Dobré bylo, že jsme do půle vedli,“ uzavřel první dějství Schick.

Právě dvougólový střelec se dostal na hřiště až po hodině hry. „Dal jsem dva góly, takže se dá říct, že to bylo mé nejpovedenější utkání v lize,“ neskrýval ovšem radost. Zároveň pochválil atmosféru na stadionu. „Máme super fanoušky, Baník také přijel v hojném počtu,“ uzavřel.

Poté přišel hodnotit zápas trenér Roman Pivarník. „Sami jste viděli, že to byl hodně náročný zápas, především na psychiku. Pro obě mužstva. Není to jednoduché hrát. Jsem rád, že jsme to dotáhli do vítězného konce,“ začal s hodnocením zápasu.

Musím říct, že jsme dobře vstoupili do utkání, byli jsme silnější na míči,“ byl trenér Pivarník spokojený. „Soupeř nás do šance ale nepouštěl. První velkou příležitost jsme ale proměnili,“ ulevilo se trenérovi Klokanů. K první vstřelené brance se ještě vrátil: „Hubínek dal výborný balon na Acostu, ten to vyřešil fotbalově. To bylo hodně důležité.

Celý zápas ovšem nebyl ideální. „Měli jsme pasáže trošku hluché, ale ty jsme ustáli! Pak je jen škoda inkasovaného gólu,“ našel i určitá negativa v zápase Pivarník. „Chtěl jsem, abychom to uhráli na nulu, ale dnes to tolik nevadí,“ uzavřel.

Bohemka TV