Vánoce s Klokanem při utkání s Jabloncem

Poslední kolo letošního roku sehrajeme v sobotu 5. prosince od 17:30!

Vánoce s Klokanem při utkání s Jabloncem

V prosinci plánuje klub hned několik akcí i pro své fanoušky. Jak jste se mohli dočíst na našich internetových stránkách již dříve, začátkem prosince v Národním domě na Vinohradech proběhne výroční ples klubu. Ještě předtím se ale uskuteční tradiční akce Vánoce s Klokanem!

Logo Hl. m. Praha
Logo Hl. m. Praha
Ty ovšem letos již netradičně proběhnou začátkem měsíce. V sobotu 5. prosince se při utkání s Jabloncem uskuteční bohatý doprovodný program, kdy vrcholem bude zápas 16. kola Synot ligy s FK Jablonec. Partnerem a spolupořadatelem akce Vánoce s Klokanem je pro letošní rok Hlavní město Praha.

Akce začne již ve tři hodiny odpoledne na náměstíčku, nejenom děti se mohou těšit na bohatý program před zápasem, ale i po samotném utkání. Na stadionu bude připraven i Mikuláš v doprovodu čerta a anděla, dále se můžete těšit na klauna, v plánu je také hudební vystoupení, soutěže pro všechny fanoušky různých věkových kategorií a na závěr vše zakončíme krásným ohňostrojem.

Ve fanshopu se začne prodávat vánoční kolekce. Právě při utkání s Jabloncem odstartuje prodej několika novinek, které plánujeme uvést do prodeje právě v době vánočních prodejů.

Na celou akci se dostane návštěvník pouze s platnou vstupenkou na ligové utkání, ovšem i v den zápasu bude platit akce, že děti do 15 let věku a všechny ženy budou mít vstup na celou akci včetně ligového zápasu ZDARMA! Rozhodně se bude na co těšit.