Do Mladé Boleslavi autobusem

Fanoušci organizují zájezd na sobotní večerní zápas.

Do Mladé Boleslavi autobusem

Blíží se poslední kolo první poloviny soutěžního ročníku Synot ligy a Bohemka má na programu výjezd do Mladé Boleslavi. Vzhledem k pozdnímu výkopu ve 20:15 je téměř nemožné cestovat na zápas nějakým pravidelným spojem z Prahy. Jediné možnosti jsou tedy vyrazit na zápas po vlastní ose, či právě organizovaným autobusem.

Tzv. "Holabus" bude vyrážet v sobotu v šest hodin z Ďolíčku. Cena za osobu je 100 Kč a celková kapacita je 50 osob. Ovšem již přes třicet fanoušků má zarezervované své místo. Vstupenky se budou prodávat až na pokladnách stadionu Adidas arény. Na zájezd se můžete hlásit na mailu zajezdy@fc-bohemians.cz, případně na telefonním čísle 736 131 631. Do mailu musíte uvést jména přihlašovaných osob a telefonní kontakt na přihlašujícího!

Samotný zápas začíná v sobotu 28. listopadu, výkop je na programu ve 20:15. Zápas vysílá živě sportovní kanál ČT Sport, ovšem vždy je lepší vidět zápas přímo na stadionu! Do konce ligy zbývají pouze dvě kola. To nejbližší čeká Klokany již tuto sobotu v Mladé Boleslavi, k poslednímu utkání roku nastoupí hráči 5. prosince v Ďolíčku proti Jablonci.