Hradecký uspěl na testech

Vršovický klub podepsal s finským záložníkem smlouvu do června 2018.

Hradecký uspěl na testech

Vedení Bohemians Praha 1905 podepsalo s finským defenzivním záložníkem Tomášem Hradeckým smlouvu na následující dva a půl roku. "Jsem rád, že jsem podepsal smlouvu v Bohemce. Znamená to pro mě příchod do lepší ligy," komentoval podpis smlouvy sám hráč. "Je samozřejmě lepší hrát na přírodní trávě, hra je mnohem rychlejší. Fotbal se má hrát na přírodní trávě," komentuje Hradecký přechod z umělých trávníku, na které narážel doma ve Finsku.

Tomáš Hradecký podepsal smlouvu
Tomáš Hradecký podepsal smlouvu
Z příchodu hráče má radost i trenér Roman Pivarník: "Je to hráč, který hrál stabilně finskou ligu, tudíž má zkušenosti s nejvyšší soutěží." Hradeckého příchod znamená především rozšíření konkurence na postu štítového záložníka. "Máme jen jednoho defenzivního záložníka, proto jsme hledali hráče konkrétně na tento post, abychom ho měli zdvojený. Tomáš se ukazoval v pozitivním světle," řekl pro internetové stránky trenér Pivarník.

"V přípravných zápasech i na trénincích se Hradecký jevil dobře. Jsme rádi, že na zkoušce uspěl a stal se naším kmenovým hráčem," okomentoval příchod defenzivního záložníka ředitel klubu Darek Jakubowicz, MA. Smlouva se podepsala na dva a půl roku, tudíž vyprší až po sezoně 2017/18.