Vstupenky na jarní kola v prodeji

Zápasy s Olomoucí i Duklou mají své termíny, vstupenky jsou ve fanshopu.

Vstupenky na jarní kola v prodeji

Jarní část Synot ligy se již blíží a utkání v Olomouci i to následné doma s Duklou mají již své potvrzené termíny. Se Sigmou se střetneme v sobotu 13. února od 16 hodin, zápas nebude vysílat živě žádná televizní stanice. Vstupenky na tento úvodní duel jarní části soutěže jsou již v prodeji na internetových stránkách Ticketportalu, tak i ve fanshopu v Ďolíčku. Zde máme k dispozici lístky obou cenových kategorií - za 120 Kč do nekryté části tribuny a za 160 Kč do horních řad sektoru.

Potvrzený termín máme již i pro domácí duel s Duklou Praha. Derby se odehraje taktéž v sobotu 20. února, avšak již od 14 hodin. Lístky můžete zakoupit na internetových stránkách Ticketportal, popřípadě také ve fanshopu v Ďolíčku v otevírací době prodejny.

Vstupenky se prodávají v hodnotě od 150 Kč do 230 Kč v závislosti na vybraném sektoru. Děti do výšky 150 cm a osoby starší 70 let mohou využít v předprodeji zvýhodněné ceny a lístky zakoupit již od 75 Kč! Předprodej na první domácí zápas roku 2016 byl dnes právě zahájen.