Novým spolugenerálním partnerem je ELTODO

Klub dnes na tiskové konferenci představil nového významného partnera.

Novým spolugenerálním partnerem je ELTODO

Představení nového spolugenerálního partnera
Představení nového spolugenerálního partnera
Když fotbalisté Bohemians Praha 1905 vyběhnou za týden k prvnímu jarnímu utkání v Olomouci, nastoupí již s logem nového spolugenerálního partnera klubu na prsou. Je jím společnost ELTODO, a. s. Spolupráci s lídrem v oblasti moderních technologických řešení odprezentoval klub na dnešní tiskové konferenci v Ďolíčku. Vzájemná spolupráce potrvá minimálně do poloviny roku 2018.

ELTODO je společnost plná skvělých lidí, kteří dělají skvělé a užitečné věci pro lidi. Rozsvěcujeme lidem města a obce, kde bydlí, staráme se o jejich bezpečnou dopravu, stavíme pro ně telekomunikační sítě, atd. Vždy jsme se ale také zajímali o to, jaké mají lidé záliby a zájmy. A sport, konkrétně fotbal, je oblastí, jíž mnoho našich lidí žije. Proto jsem nyní nesmírně ráda, že jsme se mohli stát partnery slavného pražského klubu, jakými jsou Bohemians Praha 1905,“ uvedla Mona Sandescu, předsedkyně představenstva ELTODO, a. s.

Společnost ELTODO je dodavatelem komplexních řešení v oblasti moderních technologií, patří mezi 100 nejvýznamnějších a nejstabilnějších firem v České republice. ELTODO dlouhodobě podporuje kulturní, vzdělávací a sportovní aktivity, a to jak na regionální, tak celorepublikové úrovni. "Jsem velmi rád za celou bohemáckou obec, že se nám podařilo získat takového partnera jakou je společnost Eltodo, a. s. Spojuje nás sídlo, firemní barvy a tradice. Věřím, že toto spojenectví nám přinese samá pozitiva a dokážeme pořádně rozsvítit nejen srdce našich fanoušků, ale i přiznivců sportu z celé republiky," řekl pro klubové stránky Ing. Dariusz Jakubowicz, předseda představenstva klubu.