Prošek bude působit u Klokanů

Jarní hostování ze sousední Slavie bylo potvrzeno.

Prošek bude působit u Klokanů

Nejčerstvější potvrzenou posilou kádru Bohemians Praha 1905 pro jarní boje v Synot lize je univerzál Václav Prošek. Ten první půlrok aktuální sezony strávil na hostování ve druhé lize. "Na podzim jsem byl v Sokolově velmi spokojený, ale chtěl jsem se posunout dál a to mi Bohemka nabízí," řekl pro klubové stránky slávistický odchovanec.

Z příchodu krajního hráče a univerzála je potěšen i sportovní ředitel Miroslav Držmíšek: "Chyběl nám rychlostní typ na kraj obrany nebo zálohy." Zároveň dodal podrobnosti ohledně jeho příchodu. "Po měsíci zkoušení jsme se rozhodli pro jeho angažování s tím, že přichází na půlroční hostování s opcí na případný přestup. Měl by vytvořit konkurenci na kraji zálohy. Jeho příchodem jsme zdvojili poslední post v mužstvu," dodal Držmíšek.

Jeho hlavními konkurenty bude jihoamerické duo Mosquera - Acosta a odchovanec Bartek. Jestli bude hrát, záleží samozřejmě na rozhodnutí realizačního týmu. "Šance určitě je, záleží na trenérovi, jak se rozhodne. Až šance příjde, já budu připravený," dodal odhodlaně Prošek. Nastupovat bude s číslem 12 na dresu.