Rozlosování úvodních jarních kol

První čtyři zápasy jara odehrajeme v sobotu.

Rozpis úvodních jarních zápasů
Rozpis úvodních jarních zápasů
Dnes Fotbalová asociace České republiky potvrdila termín dalšího domácího zápasu Bohemians. Klokani nyní tedy znají výkopy úvodních čtyř jarních utkání.

Již tuto sobotu zahájí svěřenci trenéra Romana Pivarníka jarní část sezony Synot ligy na půdě Sigmy Olomouc. Zápas začíná přesně v 16 hodin a sledovat můžete textový online přenos přímo zde na Virtuálním Ďolíčku, případně nejdůležitější události na sociálních sítích.

První domácí zápas čeká zelenobílé následující sobotu 20. února již od 14 hodin. Do Ďolíčku přijede Dukla, stadion se otevře již v pravé poledne a fanoušky přivítá vršovický masopust. Ten se bude konat pod záštitou Magistrátu hlavního města Prahy. Připravené budou dětské soutěže, vstup pro děti v maskách zdarma a ve stánkách s občerstvením si budete moci zakoupit zabíjačkové pochoutky.

V rámci 19. kola odcestují hráči Bohemians do Příbrami. Zápas začne opět v sobotu, tentokrát s časem výkopu 15:00. A čtvrtý jarní zápas je na programu 5. března ve stejném čase, tedy v sobotu od tří odpoledne. Ohledně zahájení předprodeje vstupenek budeme informovat na Virtuálním Ďolíčku.

Rozpis úvodních jarních zápasů:
17. kolo - 13. února, 16:00 - SK Sigma Olomouc (venku)
18. kolo - 20. února, 14:00 - FK Dukla Praha - VSTUPENKY
19. kolo - 27. února, 15:00 - 1. FK Příbram (venku)
20. kolo - 5. března, 15:00 - FK Teplice