Vstupenky na Slavii již k dispozici

Dnes odstartoval předprodej lístků na další derby!

Vstupenky na Slavii již k dispozici

Necelých čtrnáct dní před derby se sousední Slavií, kdy je Fortuna hlavním partnerem utkání, spustila Bohemka předprodej vstupenek na tento zápas. Od úterního dopoledne jsou lístky k dispozici ve fanshopu v Ďolíčku i na internetových stránkách Ticketportal. Předprodej probíhá ve stejném režimu jako na nedávné derby se Spartou, tudíž si vstupenku na vršovické derby mohou zakoupit pouze permanentkáři, členové DFB a oficiálního fanklubu Zelenobílá republika. Lze očekávat, že se opět vstupenky brzy vyprodají a do volného prodeje vůbec nepůjdou, tudíž se nebudou prodávat ani v den zápasu na pokladnách stadionu.

Výměna členských kartiček pro členy DFB probíhá ve standardní otevírací době prodejny fanshopu na stadionu v Ďolíčku, případně se můžete obracet na zaměstnance klubu prostřednictvím e-mailové adresy svatoslav.bata@bohemians1905.cz.

Vstupenky jsou zařazeny do cenové kategorie A, tudíž se jejich hodnota pohybuje od 150 do 230 Kč. Využít můžete i zvýhodněné ceny, ovšem pouze pro děti do 150 cm a osoby starší 70 let. V rámci předprodeje musíte využít Váš jednorázový desetimístný kód, který je umístěný na Vaší kartičce pod čárovým kódem. Po nákupu se tento kód pro následující použití při předprodeji na tento zápas deaktivuje. Při nákupu můžete zakoupit maximálně 4 vstupenky.

Distribuci vstupenek do sektoru D, tedy pro vlajkonoše hostí, bude mít na starosti klub SK Slavia Praha, která zveřejní informace na svých oficiálních stránkách.