Zvolte nejlepšího hráče měsíce

Kdo byl podle vás v zelenobílém dresu nejlepší v dubnu?

Zvolte nejlepšího hráče měsíce

Konec ligy se nám blíží a do svého závěru míří i duben. V tomto měsíci odehráli Klokani celkem čtyři zápasy - s Libercem, v Brně, se Spartou a v Jihlavě. I přes výborné výkony si svěřenci trenéra Romana Pivarníka připsali z těchto zápasů pouze čtyři body, ale zasloužili by si mnohem více! Vy nyní máte možnost vybrat nejlepšího hráče za poslední měsíc! Hlasování bude probíhat na Virtuálním Ďolíčku do soboty 30. dubna, anketu naleznete na hlavní stránce.

Nominace na hráče měsíce: DUBEN
Nominace na hráče měsíce: DUBEN
NOMINACE v anketě Hráč měsíce - DUBEN, kategorie: Muži

1. Tomáš Čížek
Neúnavný ofenzivní zabiják. I když je mu sedmatřicet let, ukazuje výborné výkony. Nejvíce se předvedl v Brně a se Spartou, naposledy v Jihlavě připravil pro svého mladšího parťáka Michala Hubínka gólovou asistenci. Fanoušci si okamžitě začali přát prodloužení jeho smlouvy.

2. Michal Šmíd
Překvapivě nejlepší dubnový střelec. Michal dokázal přispět svými brankami po standardních situacích k bodu se Spartou a velkou měrou přispěl i k prvnímu letošnímu venkovnímu vítězství v Jihlavě. Navíc předvádí kvalitní výkony v defenzivě, když prožívá své velmi úspěšné období!

3. Jhon Mosquera
Jestli je Michal nejlepší střelec, Jhon se zase může pyšnit jako dvorní nahrávač. V dubnu dvě gólové situace připravil, při utkání s Libercem měl velkou smůlu, když se míč po jeho střele dvakrát otřel o brankovou konstrukci. Svým pohybem, fotbalovostí a především rychlostí dělá soupeřům velké problémy.