Zahraj si s Fortunou o 2 500 Kč

Dnešní partner utkání si připravil soutěž na naší FB stránce.

Zahraj si s Fortunou o 2 500 Kč

Dnes po poledni byl na klubovém Facebooku zveřejněn příspěvek, kterým odstartovala tipovací soutěž. S partnerem klubu a s dnešním hlavním partnerem utkání, sázkovou kanceláři Fortuna, můžete na našem profilu soutěžit až o 2 500 Kč. Stačí si tipnout přesný výsledek dnešního derby, k tomu napsat střelce poslední branky a poté jen držet palce a fandit!

Klubová karta Fortuna
Klubová karta Fortuna
Podmínkou k vyplacení výhry je Fortuna kartička fanouška Bohemians. Tu si můžete zřídit na všech pobočkách sázkové kanceláře. V případě správného tipu výsledku je druhým kritériem právě návštěvnost, poté rozhoduje čas vašeho vloženého komentáře.

Pravidla tipovací soutěže:
1) Tipuje se přesný výsledek v utkání Bohemians Praha 1905 – SK Slavia Praha a jako doplňkový tip střelec poslední branky v tomto zápase.
2) Každý uživatel může tipovat pouze jednou a svůj tip nesmí zpětně editovat. Tip musí být přidán nejpozději do začátku zápasu.
3) Vítězem se stávají čtyři uživatelé, kteří správně trefí přesný výsledek utkání a jméno posledního střelce. Tyto uživatelé si výhru 2500 Kč rozdělí rovným dílem. Je-li takových uživatelů více než čtyři, rozhoduje o vítězi čas vložení tipu (čím dříve, tím lépe). V případě, že správný výsledek a jméno posledního střelce trefí méně než čtyři uživatelé, rozdělí si výhru rovným dílem. Netrefí-li nikdo přesný výsledek zápasu a jméno střelce poslední branky v zápase není cena udělena.
4) Výhra je v podobě bonusu na sázkařské konto u společnosti Fortuna, je nepřenosná a podmínkou připsání výhry je vlastnictví Karty fanouška Bohemians od společnosti Fortuna. Výhra bude v takovém případě připsána výherci na jeho herní účet vedený u Fortuny a to nejpozději 24 pracovních hodin od času, kdy zástupce Bohemians Praha 1905 oznámí klientská čísla výherce (výherců) pověřenému zástupci Fortuny.
5) Nemáte-li účet u Fortuny, registrujte se: http://www.ifortuna.cz/cz/registrace/index.html a požádejte na pobočce o Kartu fanouška Bohemians.
6) Výherce soutěže je povinen předat své klientské číslo pro připsání výhry pomocí soukromé zprávy na síti Facebook klubu Bohemians Praha 1905 nejpozději do 1 týdne od vyhlášení výsledků soutěže, jinak nárok na výhru propadá.
7) Soutěže se mohou zúčastnit pouze osoby starší 18 let.