Bohemka TV: Remíza asi zasloužená

Kapitán Daniel Krch a záložník David Bartek hodnotí souboj o krále Vršovic.

Bohemka TV: Remíza asi zasloužená

Před kameru Bohemka TV přišel nejdříve kapitán Klokanů Daniel Krch. "Dnešní zápas byl z naší strany hodně zodpovědný, dozadu jsme nechtěli udělat žádnou chybu," nastínil lehce i předzápasové plány k utkání, kdy byla hlavním partnerem utkání sázková kancelář Fortuna. "Za celý zápas nastřelili jedno břevno, jinak si neuvědomuji, že by měli nějakou další šanci," podotkl, že Slavia si za celý zápas nedokázala vypracovat výraznější šanci. "My jsme dali také tyč, remíza asi zasloužená," skončil s úvodním hodnocením.

V dresu Slavie patří k nejvýraznějším hráčům odchovanec Bohemians, nyní nejlepší střelec našeho soupeře, Milan Škoda. "Víme, že je Milan nebezpečný, ještě k tomu mají Murise. Věděli jsme, že pro nás stopery to bude dnes těžká práce. Myslím si, že jsme si s tím poradili a udrželi vzadu nulu," pochválil i své kolegy v obranné řadě. "Remíza zasloužená," uzavřel Krch.

"Utkání to bylo dnes velice těžké," podotkl David Bartek. Dnes nastoupil na netradičním místě ve středu zálohy. "My jsme chtěli zvítězit, abychom se na sto procent zachránili," nastínil cíle mužstva. "Ale myslím si, že bod budeme brát, protože to bylo náročné utkání. Myslím si, že bod spravedlivý," řekl pro internetovou televizi Bohemka TV. Celé rozhovory můžete vidět na naší klubové televizi.

Bohemka TV