Kdo byl v květnu nejlepší?

Hlasujte pro hráče měsíce na stránkách bohemians.cz.

Kdo byl v květnu nejlepší?

Liga již skončila a Klokani završili své účinkování na krásném devátém místě. V květnu odehráli svěřenci trenéra Romana Pivarníka čtyři zápasy a v ani jednom nepoznali hořkost porážky. A to proti nim stáli účástníci evropských soutěží v dalším ročníku - Slavia a Mladá Boleslav.

Celé mužstvo odehrálo výborné zápasy, ale vy nyní máte možnost vybrat toho nejlepšího hráče z celého týmu za poslední měsíc! Hlasování bude probíhat na Virtuálním Ďolíčku do pondělí 23. května. Anketu naleznete na hlavní stránce. V příštím týdnu také na stránkách vyhlásíme vítěze ve všech, tedy i těch mládežnických, kategorií.

Nominace - Hráč měsíce
Nominace - Hráč měsíce
NOMINACE v anketě Hráč měsíce - KVĚTEN, kategorie: Muži

1. Patrik Schick
Nejlepší střelec Bohemians zaznamenal i v tomto měsíci vstřelené branky. V Ostravě se štěstím tečoval Havlovu střelu letící do brány, ve Zlíně i v oslabení skluzem vyrovnával a zajistil Klokanům bod za remízu 1:1. Celkem to byla jeho osmá branka v zelenobílém dresu v právě ukončené sezoně.

2. Michal Švec
Defenzivní jistota v sestavě, proti Slavii jeden z nejlepších hráčů na hřišti. V jarní části sezony zapadl do základní jedenáctky a trenér Pivarník již neměl důvod ke změně. Za své dosavadní působení u Botiče si nominaci určitě zasloužil.

3. Zdeněk Zlámal
Po podzimní části sezony, kdy si Zlámal nepřipsal ani jedno čisté konto, zaznamenal v té jarní celkem pět vychytaných nul, z toho dvě právě v posledním měsíci. Na uzdě udržel spolu s obranou nejlepší útok v lize (Boleslav) i obrozenou Slavii. Oblíbenec kotle do květnové nominace určitě patří.