Prodej permanentních vstupenek brzy zahájen

Za necelý měsíc odstartuje předprodej permic na další ročník.

Prodej permanentních vstupenek brzy zahájen

Hned po zahájení přípravy fotbalistů A mužstva Bohemians na další prvoligovou sezonu začne i předprodej permanentních vstupenek. Fanoušci se dočkají v úterý 21. června, kdy vše na stadionu v Ďolíčku ve VIP prostorech odstartuje. Ve stejný den proběhne v Ďolíčku Dětský den s Klokanem a uskuteční se přípravný zápas mezi Bohemians Praha 1905 a ŠK Slovan Bratislava.

Výraznou změnou v ticketingu klubu bude sjednocení cen vstupenek na jednotlivé zápasy, kdy bude zrušena cenová kategorie B a na všechna utkání první ligy se budou prodávat lístky v rozmezí od 150 do 230 Kč. Cena celosezonní permanentní vstupenky však zůstává již několik let stále stejná a pro nadcházející sezonu je permice tedy ještě výhodnější! Letošní abonenti mohou využít zvýhodněné ceny již od 999 Kč, noví permanentkáři si mohou koupit kartičku od 1 300 Kč.

V případě, že jste tedy vlastníky letošní permanentní vstupenky, klub vám bude v předprodeji blokovat místa až do pátku 1. července. Zároveň za permici na novou sezonu zaplatíte 999 Kč do sektorů B a C, tedy do kotle a na protilehlou tribunu, a na hlavní tribunu A si pořídíte permanentku za symbolických 1 905 Kč.

U nových permanentkářů se ceny pohybují od 1 300 Kč za sektory B a C do 2 200 Kč za tribunu A.
Stávající permanentkáři musí při nákupu předložit svoji loňskou permici ze sezony 2015/16, následně jim bude udělena sleva pro nákup permanentky na sezonu nadcházející.

Design permanentek na novou sezonu
Design permanentek na novou sezonu
I letos je možné zakoupit dětskou permanentní vstupenku, která opravňuje ke vstupu na stadion pouze dítě do 150 cm (bude kontrolováno při každém utkání). Zde je cena stanovena pouze na 650 Kč do sektorů B a C, respektive 1 100 Kč do sektoru A. Stejně výhodnou cenu mají osoby starší 70 let a taktéž se bude tento údaj kontrolovat při každém zápase. Držitel ZTP průkazu má nárok na permici zdarma.

Fanoušci mají možnost si opět zakoupit permanentní karty VIP Silver a VIP Gold, které opravňují jejich majitele ke vstupu do VIP zázemí klubu s občerstvením. Cena je stejná jako minulou sezonu, tedy 5 000 Kč za VIP Silver a 19 050 Kč za VIP Gold permanentní kartu.

Permice se budou prodávat i přes internetovou síť Ticketportal. Zde si může fanoušek vybrat volné, neblokované místo na stadionu (tudíž neplatí při prodloužení), zakoupí si voucher, který si v Ďolíčku posléze musí vyměnit za platnou permanentní kartu. Ze zkušeností z rizikových zápasů budou určitá místa na hlavní tribuně pro permanentkáře nedostupná. Příkladem je celá první řada na hlavní tribuně A.

Osvědčenou novinkou z loňské sezony je možnost výběru z předvolených designů permanentek. Stejně jako v minulosti si fanoušci mohou vybrat retro motiv z osmdesátých let, Ďolíček z dob AFK Bohemians, či fanouškovský motiv se současným logem klubu. Z praxe je jasné, že bude největší zájem o černobílé motivy permic, kterých bude čekat na fanoušky větší množství.

Předprodej bude zahájen v úterý 21. června ve VIP prostorách v Ďolíčku. První fanoušci se na řadu dostanou v 11 hodin, kdy dojde k zahájení prodeje. Zároveň ve dvě hodiny odpoledne odstartuje na náměstíčku v Ďolíčku zábavný program pro děti! V šest večer je poté na programu přípravný zápas A mužstva s ŠK Slovanem Bratislava. Přijďte si užít krásné odpoledne s celou rodinou a zároveň si pořiďte permanentní vstupenku na příští sezonu!

Prodejní dobu na další dny zveřejníme v nejbližších dnech na Virtuálním Ďolíčku.