Květen má také své nejlepší hráče

Gratulujeme čtyřem Klokanům za měsíční ohodnocení.

Květen má také své nejlepší hráče

Květen byl posledním měsícem letošní sezony, kdy došlo na vyhlášení celoklubové ankety Hráč měsíce. V kategorii "Muži" jste měli možnost hlasovat pouze vy, fanoušci. V ostatních kategoriích vybírali zodpovědní mládežničtí trenéři.

Hráči měsíce KVĚTEN
Hráči měsíce KVĚTEN
Do nominace u A mužstva se dostal čerstvý reprezentant Patrik Schick, defenzivní záložník Michal Švec a brankářská jistota Zdeněk Zlámal.

V mužské kategorii jste zvolili právě Zdeňka Zlámala, který si v posledním měsíci připsal dvě čistá konta. Mládežničtí trenéři poté vybrali další tři výherce. V dorostu byl minulý měsíc nejlepší Šimon Trčka, v žácích se povedl nejlépe březen Hynku Hruškovi a v přípravkách prokázal svůj talent Roman Tetarya. Pojďme si mládežníky trochu lépe představit.

Dorost – Šimon Trčka
Datum narození: 17. 9. 1997
Věk: 18 let
Post: útočník
Trenér Michal Zach:Šimon je hráč, který se vrátil do našeho klubu v průběhu ledna po roce a půl ze studia v zahraničí. Po nezbytné adaptaci se pro U19 stal na jaře jedním z tahounů týmu. Díky jeho nasazení, pracovitosti a velké vůlí jít za vítězstvím, šel ostatním hráčům příkladem v trénincích i utkáních. Svými vstřelenými brankami se podílel na zisku důležitých bodů. Věřím, že díky jeho vlastnostem se bude i nadále zlepšovat a přeji mu, aby se v dospělém fotbale prosadil co nejvýše."

Žáci – Hynek Hruška
Datum narození: 28. 2. 2004
Věk: 12 let
Post: záložník
Trenér Daniel Vott:Hráč s fotbalovou inteligencí,slušnou technikou a vynikajícím přehledem okolo branky soupeře.V poslední době vstřelil několik důležitých branek s těžkými soupeři a oproti dřívějším měsícům se naučil daleko více pracovat směrem dozadu"

Přípravky – Roman Teterya
Datum narození: 11. 1. 2006
Věk: 10 let
Post: útočník
Trenér Kryštof Herold:Roman se v poslední době jeví jako jeden z nejvýraznějších hráčů naší U10. Jeho přednosti jsou rychlost, dobrá práce s míčem a obrovská zarputilost. V květnu obstál v mezinárodní konfrontaci na turnaji v Německu i těžkých zápasech s pražskými ,,S”. Pokud Roman zapracuje na větším klidu v zakončení, tak v něm je do budoucna obrovský potenciál. Za svůj přístup v tréninkovém procesu během celého jara i povedené výkony získává ocenění hráč měsíce."