Program na letní přípravu

Kam za Bohemkou přes léto?

Program na letní přípravu

Nový trenér Miroslav Koubek již doupravil plán letní přípravy před startem nového ročníku první ligy. Jeho svěřenci se poprvé sejdou v Ďolíčku ve středu 15. června. Kdo by měl zájem se přijít podívat, může na náš svatostánek zavítat kolem půl desáté dopoledne, kdy Klokani vyběhnou na hrací plochu k prvnímu tréninku sezony 2016/17. Zbytek přípravy stráví převážně v tréninkovém areálu v Uhříněvsi.

První prověrka čeká na hráče Bohemians již v úterý 21. června, kdy do Ďolíčku přijede Slovan Bratislava. Ve stejný den klub zahájí předprodej permanentních vstupenek a v odpoledních hodinách proběhne nejenom na náměstíčku Dětský den s Klokanem. Program bude tedy připravený na celý den! Bližší informace zveřejníme již brzy na Virtuálním Ďolíčku.

Aktualizovaný plán letní přípravy
Aktualizovaný plán letní přípravy
V sobotu poté odcestuje Bohemka na sever Čech k utkání s Jabloncem (11:00). Od pondělí začne hráčům navíc několikadenní soustředění v Břízkách, odkud se do Prahy vrátí v sobotu. Na státní svátek ve středu 6. července se měli Klokani původně střetnout s Hradcem Králové. Kvůli ligovému losu bylo však toto utkání po vzájemné dohodě klubů zrušeno a náhradou je střetnutí s Baníkem Sokolov, proti kterému Bohemka nastoupí v 11:00 v Blšanech. Týden zakončí sobotním utkáním s Teplicemi, zápas začne v 11 hodin v Roudnici nad Labem.

Před blížícím se startem ligy odcestují svěřenci trenéra Miroslava Koubka ještě na krátké soustředění do Německa. Za hranicemi sehrají dva zápasy, v pátek (původně bylo psáno ve čtvrtek) nejdříve nastoupí proti třetiligovému klubu Chemnitzer FC, cestou domů v neděli sehrají zápas s druholigovým klubem Eintracht Braunschweig. Generálku před ligou sehrají hráči Bohemians v Ďolíčku v neděli 24. července s Pardubicemi (původně byla avizována sobota).

15. 6. - středa - zahájení přípravy (Ďolíček) - otevřený trénink od 9:30
21. 6. - úterý - 18:00 - ŠK Slovan Bratislava (Ďolíček)
25. 6. - sobota - FK Jablonec (Doubrava)
27. 6. - 2. 7. - soustředění Břízky

6. 7. - středa - 11:00 - FK Baník Sokolov (Blšany)
9. 7. - sobota - 11:00 - FK Teplice (Roudnice)
13. - 17. 7. - soustředění Německo
15. 7. - pátek - 15:00 - Chemnitzer FC (Grimma)
17. 7. - neděle - 15:30 - Eintracht Braunschweig (Schöningen)
24. 7. - neděle - 17:00 - FK Pardubice (Ďolíček)