Dětský den v Ďolíčku

V úterý je připraven před zápasem program pro děti.

Dětský den v Ďolíčku

A mužstvo Bohemians zahájilo ve středu přípravu a již v úterý 21. června je čeká první ostrá prověrka - zápas se Slovanem Bratislava (začátek v 18 hodin). To ovšem není vše, na co se mohou fanoušci v úterý těšit. Nejenomže klub odstartuje předprodej permanentních vstupenek na novou sezonu, od dvou hodin si připravil pro všechny děti bohatý doprovodný program. Ten bude probíhat až do začátku mezinárodního zápasu, některé atrakce si nejenom děti mohou vyzkoušet i v průběhu samotného utkání.

Mapka atrakcí v Ďolíčku
Mapka atrakcí v Ďolíčku
Dětský den v Ďolíčku odstartuje ve 14 hodin. Na náměstíčku bude připravená oblíbená fotbalová klec, kde si každý může zahrát v dresu Bohemky v souboji 1 na 1. Zároveň u této atrakce může každý dostat informace o naší mládeži, když bude přítomen šéftrenér přípravkových kategorií Kryštof Herold. Zahrát si na náměstíčku můžete i jiný sport, neboť náš spřátelený oddíl FbŠ Bohemians postaví malé florbalové hřiště. To bude hned vedle skákacího hradu, který je připraven pro ty nejmenší návštěvníky.

Pro větší děti budou připraveny čtyři herní konzole Xbox One a navíc i Forza Motorsport Playseat. Zahrát si budete moci i stolní fotbálek a kdo by chtěl, může navštívit naše klubové muzeum na ochozu stadionu, které bude otevřeno až do konce utkání. Fanshop si pro všechny návštěvníky navíc připravil výprodej vybraných produktů, které budou k mání s výraznou slevou.

Zváni jsou samozřejmě naši fanoušci i s dětmi, ale také celé rodiny nejenom z Prahy 10. Přijďte si po druhé hodině pro novou permanentku na nadcházející sezonu, vemte s sebou děti a ty se mohou zabavit na našich připravených atrakcích. Samozřejmostí jsou také otevřené stánky s občerstvením po celou dobu akce s rozšířeným oblíbeným dětským sortimentem.

DĚTSKÝ DEN V ĎOLÍČKU - ÚTERÝ 21. ČERVNA OD 14 HODIN