Dostál: Bobbyho jsem vyrovnal

Představení a rozhovor nového krajního obránce pro kanál Bohemka TV.

Dostál: Bobbyho jsem vyrovnal

Internetová televize Bohemka TV přináší další rozhovor s novým hráčem Bohemky. Tentokrát se před kameru postavil Martin Dostál. "Hodně se na angažmá těším," okamžitě prozrazuje své pocity nový krajní obránce Bohemians. "Mám za sebou sezonu, kdy jsem odehrál většinu zápasů a věřím, že angažmá v Bohemce bude úspěšné," doufá Dostál.

Výhodou pro něj může být, že s novým trenérem Miroslavem Koubkem se již zná z dřívějšího působení. "Já ho zažil ve Slavii, hrával jsem pod ním pravidelně a celkem se nám i dařilo, tak věřím, že na tuto spolupráci navážeme," potvrzuje. "Hrál jsem už na levé straně, ale vpravo se cítím lépe," dává jasně najevo, že pravá strana je pro něj ideálnější.

Většinu loňské sezony strávil Martin Dostál na hostování v Baníku Ostrava. "Nelituji toho ani minutu, protože pro mě to byla šance hrát. Já jsem za Ostravu vděčný, dal jsem tam i první ligový gól. Bohužel se jako týmu nedařilo. Věřím, že mě to angažmá posunulo hodně dopředu."

Dobré vzpomínky má Dostál i na Ďolíček. Právě svoji premiérovou ligovou branku vstřelil na našem stadionu. "Já jsem tady v Ďolíčku hrál, co se týče mistrovských zápasů, dvakrát - jednou se Slavií a jednou s Baníkem. A vždycky se mi tady hrálo dobře," prozrazuje. Ke vstřelené brance ovšem došlo nedávno. Právě při utkání s ostravským celkem, když Dostál na podzim snižoval na konečných 1:3 z pohledu Baníku. "S Ostravou to byl pro nás dost špatný zápas, protože jsme tady prohráli. Já dal branku v nastaveném čase a nebyla ani možnost, jak první ligový gól oslavit. Trochu mě mrzí, že to bylo Bobbymu Zlámalovi, kterému jsem tím zkazil čisté konto, na které se tehdy těšil. Alespoň jsem ho dohnal ve statistice vstřelných gólů, kde jsme na tom nyní stejně," dodává s úsměvem čerstvá posila Klokanů.

Bohemka TV