Linhart: Chtěl bych pravidelně hrát

Nový útočník se představuje fanouškům.

Linhart: Chtěl bych pravidelně hrát

Zdeněk Linhart je hrotový útočník, rychlostní typ. Pro internetovou televizi Bohemka TV poskytl svůj první rozhovor. Dvaadvacetiletý útočník přijde do Bohemky pravděpodobně na roční hostování, v současné době se dolaďují poslední detaily. Mladý ofenzivní hráč má i zkušenosti s českou reprezentací: "Byl jsem ve většině mládežnických reprezentací, za širší kádr jednadvacítky mám také pár startů."

I když je hráčem Slavie, minulý rok působil pouze na jihu Čech. "První polovinu loňské sezony jsem strávil v Budějovicích. A ta nebyla podle mých představ." V zimě se stěhoval do Prahy, ovšem v přípravě se zranil a jarní část hrál už opět na jihu. "Druhou polovinu sezony jsem strávil na hostování v Táborsku, kde jsem měl sice pomalejší start kvůli zranění, ale pak už jsem byl spokojený, když jsem se dostal do základní sestavy. Beru to, že hostování v Táborsku bylo povedené," prozrazuje podrobnosti.

Vyhlídky v Bohemce jsou jasné: "Konečně bych se mohl posunout do první ligy a chtěl bych pravidelně hrát." A jaký je jeho herní styl a kde má Zdeněk Linhart přednosti? "Dokážu si poradit i v hlavičkových soubojích, ale má největší zbraň jsou náběhy za obranu. Mám rád balony do tahu, jsem rychlostní typ," uzavírá pro klubovou televizi Bohemka TV.

Bohemka TV