Ďolíček čeká před sezónou další brigáda

DFB svolává práceschopné Klokany na sobotu 25.6.

Ďolíček čeká před sezónou další brigáda

Stadion v Ďolíčku je ve společné péči fanoušků. Tato modifikace známé domovní tabulky by po posledních deseti letech mohla již viset na každém vchodu do areálu legendárního svatostánku. Družstvo fanoušků Bohemians již od roku 2005 pořádá pravidelné brigády, kterými šetří Bohemce tolik potřebné finanční prostředky v řádech milionů korun. Fanoušci si zároveň přizpůsobují svůj milovaný stadion k obrazu svému a buduje se tak na české poměry jedinečný vztah veřejnosti ke svému klubu, k tradicím a k veřejnému majetku.

Co na fanoušky o nadcházejícím víkendu čeká za práce? Své si najde určitě každý, kdo je ochotný užít si čas strávený v dobré partě a přiložit ruku k dílu. Sraz účastníků je plánován na sobotu 25.6. v 8:00. Níže jsou jednotlivé body programu:

-rozsáhlé úklidové práce v prostorách technického zázemí stadionu
-natěračské práce v ulici Sportovní
-pokračování zednických prací na zdi do ulice Sportovní
-nátěr zábradlí na lávce přes Botič
-náročné čištění světlíku probíhajícího po celé délce tribuny pod hrací plochou
-likvidace náletových dřevin a plevelů po celém areálu stadionu - hledá se někdo s vlastní motorovou kosou na zapůjčení
-navážení sutí a materiálu do prohlubujících se dutin pod tribunou C
-prořezávání stromů před hlavní branou stadionu
-příprava výstavby kanalizace podél hlavní brány stadionu, kde se začíná při deštích hromadit voda. Vyhledání starých nefunkčních trubek, výkopy pro nové a jejich instalace.

Ze soupisu prací je jasné, že bude potřeba opravdu každá ruka. Bylo by dobré, pokud by se této brigády zúčastnilo více Klokanů než obvykle. Proto neváhejte dorazit, nikdo se nudit určitě nebude... Klokany přivítá a bude organizovat osobně předseda DFB Luděk Provazník a každý se tak bude moci dozvědět i mnoho zajímavostí se zákulisí Bohemians.