Bohemka TV: Jsem rád, že jsem se dvakrát trefil

Dvougólový stoper Zoran Gajič a "kapitán" Martin Dostál hodnotí přípravný duel.

Bohemka TV: Jsem rád, že jsem se dvakrát trefil

Obránci ve službách Bohemians se pustili do hodnocení prvního přípravného utkání. "Jsem rád, že jsme vyhráli. Přišlo celkem dost lidí, takže já to hodnotím pozitivně," začal pro klubovou televizi Martin Dostál. "Kluci mi, když bylo potřeba, pomohli. Já věřím, že to bude už jen lepší," vnímal spolupráci s novými spoluhráči na hřišti také kladně. Novic v kabině Klokanů odehrál zápas s kapitánskou páskou na ruce, především z důvodu následného příspěvku do týmové kasičky. "Bylo to hlavně z tohoto důvodu," dodával s úsměvem.

"Trénuje se dost, ale jsme vesměs na hřišti. To k přípravě patří, že jsme trochu unavenější. Já ale věřím, že čím se bude blížit liga, tak se na to budeme chystat, únava odezní a budeme se cítit lépe," popsal v závěru rozhovoru přípravu.

Před kameru Bohemka TV dorazil i dvougólový střelec. "Byl to pro nás dobrý zápas, ovšem těžký, protože bylo horko," upozorňoval i na počasí Zoran Gajič. "Jsem rád, že jsem se dvakrát trefil," neskrýval radost po prvním utkání nové sezony. Zároveň, když se od nového trenéra stále všichni hráči ještě učí a vzájemně se poznávají.

Celé rozhovory můžete vidět na Bohemka TV.

Bohemka TV