Oblíbená soutěž "Klokani na prázdninách" spuštěna

Posílejte během prázdnin své fotografie z dovolených a vyhrajte skvělé ceny.

Oblíbená soutěž "Klokani na prázdninách" spuštěna

Klub Bohemians Praha 1905 opět vyhlašuje přes prázdniny pro své fanoušky fotografickou soutěž s názvem Klokani na prázdninách. Pořiďte si na své dovolené zajímavou fotografii, kde budete zachyceni s klubovým předmětem, v nějakém fanouškovském tričku či dresu, popřípadě si budete myslet, že by se ostatním fanouškům Bohemians fotka mohla líbit, a pošlete nám ji na mail tomas.mutinsky@bohemians1905.cz.

Na vaši fotku se můžete vybavit i v našem fanshopu, popřípadně si můžete prohlédnout nabídku prodejny na stránkách e-shopu: http://fanshop.bohemians1905.cz. Vybavte se fanouškovským prvkem a zvěčněte se na své dovolené. Jedete do zahraničí, do hor, popřípadě k moři, budete objevovat krásy naší krajiny? Nestyďte se, vyfoťte se v bohemáckém a fotku nám pošlete!

Stejně jako vloni, i letos se hraje o velmi zajímavé ceny! Tou hlavní je večeře s libovolným hráčem A mužstva. Další v pořadí mohou vyhrát například permanentní vstupenku na novou sezonu, podepsaný originální dres, či vouchery do fanshopu. Zapojte se do soutěže i vy!

Fotosoutěž "Klokani na prázdninách"
Fotosoutěž "Klokani na prázdninách"
Pravidla soutěže:
Fotografie zasílejte na e-mailovou adresu: tomas.mutinsky@bohemians1905.cz a do předmětu zprávy napište heslo „Klokani na prázdninách

Zaslaná fotografie musí obsahovat (v textu mailové zprávy): popisek; místo, kde byla vyfocena; celé jméno soutěžícího; kontaktní e-mail nebo telefon (u fotky nebude mail ani telefon zveřejněn).

Fotografie musí obsahovat motiv Bohemians (dres, šála, kšiltovka apod.). Čím originálnějším způsobem, tím samozřejmě lépe.

U fotografií se nepřipouští fotomontáže.

Každý autor může do soutěže zaregistrovat (zaslat) maximálně jednu fotografii.

Uzávěrka pro zasílání fotografií je v pátek 26. srpna, vyhlášení výherců proběhne v průběhu září, informace sledujte na Virtuálním Ďolíčku. Na přihlášení do soutěže máte tedy celé prázdniny!

Konečné pořadí soutěžících určí porota složená ze zaměstnanců Bohemians Praha 1905 a hráčů A mužstva Bohemians.

Pořadatel soutěže, fotbalový klub Bohemians Praha 1905, a. s., si vyhrazuje právo fotografii bez udání důvodů nepublikovat a vyřadit ze soutěže a rovněž upravit rozměr zaslané fotky.


Ceny:
1. místo - večeře s vybraným hráčem A mužstva
2. místo - permanentní vstupenka na utkání Bohemians Praha 1905 v sezoně 2016/2017
3. místo - originální dres Bohemians Praha 1905 s podpisy hráčů a realizačního týmu
4. místo - možnost předat individuální cenu na hrací ploše v Ďolíčku pro nejlepšího hráče utkání
5. místo - 500 Kč voucher do fanshopu Bohemians
6. místo - voucher od společnosti MALL.CZ
7. místo - tričko z fanshopu Bohemians
8.-10. místo - 100 Kč voucher do fanshopu Bohemians