Vítězové anket: Mosquera a Zlámal

Výsledky hlasování byly velmi těsné!

Vítězové anket: Mosquera a Zlámal

Po skončení minulé sezony se spustily na oficiálních webových stránkách klubu dvě ankety, ve kterých hlasovali registrovaní uživatelé Virtuálního Ďolíčku - Hráč sezony, Gól sezony. Jedna z anket měla jasného vítěze ještě před oficiálním spuštěním ankety. A hlasování to pouze potvrdilo.

Anketu Gól sezony vyhrál Zdeněk Zlámal
Anketu Gól sezony vyhrál Zdeněk Zlámal
GÓL SEZONY - ZDENĚK ZLÁMAL

VÝSLEDKY:
1. Zdeněk Zlámal - 678 hlasů
2. David Bartek - 319 hlasů
3. Patrik Schick - 263 hlasů
4. Rafael Acosta - 213 hlasů
5. Michal Hubínek - 165 hlasů

Zcela jednoznačně zvítězila branka vstřelená na půdě Dukly Praha v nastaveném čase našeho vzájemného podzimního střetnutí. V rámci 4. kola Synot ligy Bohemka prohrávala na Julisce již 0:2. Ovšem po brance Josefa Jindřiška z penalty se objevila ještě malá naděje na zisk bodu. Proto v nastaveném čase přišel do vápna i brankář Zdeněk Zlámal. Poprvé se ještě zastřeloval, ovšem při svém druhém pokusu mířil již přesně a rozjásal všechny přítomné Klokany na stadionu. Branka, která vstoupila do historie českého fotbalu. A nyní se stala i brankou sezony 2015/16. Blahopřejeme!


Anketu Hráč sezony vyhrál Jhon Mosquera
Anketu Hráč sezony vyhrál Jhon Mosquera
HRÁČ SEZONY - JHON MOSQUERA

VÝSLEDKY:
1. Jhon Mosquera - 373 hlasů
2. Zdeněk Zlámal - 372 hlasů
3. Rafael Acosta - 168 hlasů
4. Patrik Schick - 133 hlasů
5. Tomáš Čížek - 131 hlasů

Nejvyrovnanější bitva v historii této klubové ankety. Pouze jeden jediný bod rozhodl při hlasování o hráče minulé sezony. Nakonec vyhrál kolumbijský křídelník, který získal 373 bodů. Pouze o jediný bod za ním zůstal vítěz již jiné ankety, gól roku, brankář Zdeněk Zlámal. Oba dva předváděli v sezoně výborné výkony a především kvůli nim se Bohemka v lize zachránila a skončila na deváté příčce. Vy, fanoušci, jste ale byli toho názoru, že nelépe si vedl právě ofenzivní hráč z Jižní Ameriky. Ten v Bohemce začíná svoji třetí sezonu a jeho výkony mají vzestupnou tendenci. A vy jste stejného názoru. Gratulujeme!

Bohemka TV