Bohemka TV: Jablonec jsme přehrávali

Hodnocení Milana Havla a trenéra Miroslava Koubka.

Bohemka TV: Jablonec jsme přehrávali

Při včerejším utkání nastoupil Milan Havel po dlouhé době na ofenzivní pozici a přišel také zhodnotit zápas pro klubovou televizi. "Jsme zklamaní. Herně to bylo z naší strany dobré, Jablonec jsme přehrávali, hlavně ve druhé půli. Měli jsme územní převahu. A že to takhle trefí z trestňáku," ohodnotil Havel nejenom zápas, ale také povedenou trefu svého soupeře.

Právě Milan Havel se dostal ve druhé půli do největší příležitosti Klokanů. "Miky výborně podržel míč, otočil to na druhou stranu. Já jsem tam byl na obránce jeden na jednoho, hodil jsem si to na střed a gólman mě vychytal," litoval. Poslední dobou nastupoval pouze na pozici levého obránce, včera ovšem na kraji zálohy. "Netradiční asi ne, dříve jsme to hrával a nezapomněl jsem to. Mě je jedno, kde hraju. Hlavně že hraju," řekl jasně.

Zápas přišel okomentovat také hlavní trenér. "V žádném případě nemám špatné pocity. Dostali jsme gól nešťastně v závěru utkání," začal s hodnocením Miroslav Koubek. "Většinu utkání, především ve druhé půli, jsme měli kontrolu nad zápasem, Jablonec jsme přehrávali," mluvil trenér pozitivně. "Dneska jsme neměli štěstí v koncovce a výsledek zápasu vůbec neodpovídá průběhu."

"Nemám hráčům co vytknout. Nejpříjemnější zjištění je, že jsme přehrávali Jablonec," těšilo trenéra. "Vím, že v přípravě je každé mužstvo v jiné fázi. Ale my také neležíme na lehátku," věděl trenér, že se soupeř právě vrátil z kondičního soustředění. "Trošku nás to mrzí, to přiznám. Ale pozitiva převládají," uzavřel hodnocení. Kompletní rozhovory můžete vidět na Bohemka TV.

Bohemka TV