Devatenáctka narazí na Makedonce a Brazilce

V rámci CEE Cupu nastoupí Bohemka proti Academy Pandev a Fluminense.

Devatenáctka narazí na Makedonce a Brazilce

I letos se nejstarší dorostenecká kategorie U19 zúčastní prestižního mezinárodního turnaje CEE Cup. V těžké skupině (FC Academy Pandev a Fluminense) okusí evropský i jihoamerický styl fotbalu. Oba soupeři Klokanů se v loňském ročníku dostali až do semifinále, brazilský celek prohrál finále.

Ve velmi náročné skupině začne Bohemka ve čtvrtek 21. července proti Makedoncům, zápas začne ve 12:30 na Strahově. Druhý zápas je na programu v sobotu 23. července ve stejném čase a na stejném místě proti Brazilcům. Jen vítězové skupin postupují do semifinále, ostatní si zahrají o následné konečné umístění.

Finálový zápas se uskuteční ve středu 27. července v Ďolíčku. Finále bude součástí velkého zábavného odpoledne. To začíná již od 14:00. Připraven je zábavný doprovodný program včetně fotbalové školky pro děti, hudebních vystoupení či utkání a autogramiády známých osobností. Samotný finálový zápas začne v 18:00.

"O účast na turnaji se uchází stále více klubů. Z nabídek proto pečlivě vybíráme. Snažíme se totiž udržet tradici středoevropského střetávání a současně turnaj zpestřit o vystoupení kvalitních mimoevropských týmů. Díky tomu mohou mladí hráči ochutnat různé fotbalové styly z celého světa,“ dodal Roberto De Blasio, předseda organizačního výboru GENERALI CEE CUP.

Skupina A: AC Sparta Praha, ETO GYÖR, Peking Rehne
SKupina B: Bohemians Praha 1905, FC Academy Pandev, Fluminense
Skupina C: SK Slavia Praha, AS Trenčín, RB Lipsko
Skupina D: FK Sarajevo, VASAS Budapešť, Ponte Preta

Stránky turnaje: CEE Cup