Mužstvo odcestovalo na soustředění

Klokani vyrazili do Německa, na programu jsou dva zápasy.

Mužstvo odcestovalo na soustředění

Dnes ráno vyrazil náš klubový autobus na herní zahraniční soustředění do Německa. První dny stráví mužstvo v Lipsku, kde bude bydlet v hotelu Best Western a kde nalezne i kvalitní tréninkové zázemí. V pátek bude na programu v městečku Grimma utkání s třetiligovým celkem Chemnitzer FC. O den později se svěřenci trenéra Miroslava Koubka přesunou do hotelu v Braunschweigu, kde také potrénují a v závěrečný den soustředění odcestují do městečka Schöningen, kde se střetnou s druholigovým celkem Eintracht Braunschweig. Kdo by měl zájem dorazit za Klokany až do Německa, přesné adresy hřišť jsou vypsány níže.

Na soustředění odcestovalo třiadvacet fotbalistů. Ke kmenovým hráčům Bohemians se připojil testovaný Antonio Kurbalić (ročník 1996), který dokáže nastupovat na levé straně obrany i zálohy. Zkušenosti má s nižší chorvatskou soutěží i mládežnickou reprezentací a na testech by měl zůstat až do generálky s Pardubicemi. Dále mužstvo doplnili i mladí Klokani. Místo lehce zraněného Petra Dočekala odjel s týmem Jan Fiala (ročník 1999), a poté ještě záložníci Dominik Kostka (ročník 1996) a Jan Šetina (ročník 1996).

Seznam zápasů:
15. 7. - Pátek - 15:00 - Chemnitzer FC (Friedrich Oettler Straße 5, Grimma)
17. 7. - Neděle - 15:30 - Eintracht Braunschweig (Elmstraße, Schöningen)

Bohemians Praha 1905 - soustředění Německo, červenec 2016
Brankáři: Jan Fiala, Tomáš Fryšták, Zdeněk Zlámal.
Obránci: Martin Dostál, Zoran Gajič, Milan Havel, Daniel Krch, Antonín Křapka, Antonio Kurbalić, Michal Šmíd, Michal Švec.
Záložníci: David Bartek, Tomáš Berger, Tomáš Čížek, Martin Hašek, Tomáš Hradecký, Michal Hubínek, Josef Jindřišek, Milan Jirásek, Dominik Kostka, Jan Šetina.
Útočníci: Zdeněk Linhart, Matúš Mikuš.