Bohemka TV: Snížení přišlo pozdě

Antonín Křapka a Miroslav Koubek hodnotí zápas.

Bohemka TV: Snížení přišlo pozdě

Defenzivní univerzál odehrál v Německu celých devadesát minut. "Dobře jsme vstoupili do zápasu, soupeř byl ale velmi kvalitní," začal Antonín Křapka. "Myslím si, že jsme je v prvním poločase přehrávali. Vytvořili jsme si pár šancí, které jsme bohužel nevyužili," litoval Křapka. "Soupeř měl pár standardek a jednu před poločasem dokázal využít," narážel na situaci ze 40. minuty.

"Soupeř měl trochu více ze hry, hrál ve stejných formacích," začal s hodnocením druhého poločasu. Bohužel branka Jindřiška měl přijít dříve. "Už to bylo pozdě a nedokázali jsme vyrovnat."

Mladý obránce je v Bohemce velmi spokojený. "Cítím se tady skvěle, jsem strašně moc rád, že jsem v Bohemce. Fanoušci jsou tady skvělí, když nás jezdí podporovat všude," zároveň poděkoval fanouškům.

Zápas s Chemnitzerem nevyšel bohužel výsledkově: "To není nyní podstatné. Narazili jsme na špičkové mužstvo," věděl trenér Miroslav Koubek. "Soupeř z třetí německé ligy, to není lehký soupeř. Uplatnil zdravé německé agresivní rychlé pojetí s rychlým přesunem do útoku," charakterizoval soupeře trenér Klokanů.

"V prvním poločase, kdy hrála naše stabilnější sestava, jsme vypadali lépe. Mrzí mě, že jsme dostali první gól ze standardky," také se ve svém hodnocení vrátil k situaci ze 40. minuty. Kompletní hodnocení můžete vidět na Bohemka TV.

Bohemka TV