V neděli generálka na ligu

S Pardubicemi od 17 hodin, permanentkáři zdarma!

V neděli generálka na ligu

V neděli 24. července nastoupí Klokani od pěti hodin v Ďolíčku ke generální zkoušce na první fotbalovou ligu proti druholigovým Pardubicím. Vstupné bude pro fanoušky za 50 Kč, držitelé letošních permanentních karet budou mít vstup zdarma! Brány stadionu se otevřou hodinu před výkopem a otevřena bude pouze hlavní brána z Vršovické ulice.

Fanshop na ochozu stadionu bude během utkání samozřejmě otevřen. A mimo tradičního sortimentu si i v neděli budete moci pořídit permanentku na letošní sezonu.

V pátek se připojili k mužstvu i dva noví hráči - Jan Kuchta a Siim Luts (článek zde). Příchozí fanoušci se na obě tváře v neděli mohou těšit. Je jisté, že se aktivně zapojí do utkání. Po víkendu se totiž rozhodne o podmínkách jejich dalšího působení u Botiče.

Pro Klokany je nedělní zápas brán jako generálka na českou nejvyšší soutěž. Již za týden nastoupí svěřenci trenéra Miroslava Koubka proti Hradci Králové. Ve stejný čas - tedy v neděli (31. 7.) od 17 hodin - se fanoušci opět dočkají ligového utkání v Ďolíčku.