Martin Hašek přichází na hostování

Všestranný záložník příchází do Vršovic ze Sparty.

Martin Hašek přichází na hostování

Dvacetiletý střední záložník Martin Hašek je kmenovým hráčem Sparty, ze které přichází do Bohemky na hostování. Ke Klokanům se připojil na začátku července a v přípravě nastoupil do pěti utkání ve kterých přesvědčil realizační tým a celý sportovní úsek. "Martin přichází místo Luliče, který se rozhodl u nás nepokračovat. Má stejnou výchozí pozici a přichází se stejným záměrem. Jestli se u nás prosadí, může u nás dále pokračovat," vysvětluje podmínky jeho příchodu sportovní ředitel Miroslav Držmíšek. "Jedná se o komplexního fotbalistu a trenér o něj měl zájem," dovysvětlil sportovní ředitel Klokanů.

"Mám obrovskou radost, že přicházím právě do Bohemky. Je to pro mě první ligové angažmá a především je pro mě Bohemka skromný, sympatcký klub s perfektními fanoušky a hezkou a bohatou historií a tradicí," komentuje svůj příchod Martin Hašek. "Myslím si, že je to ideální klub pro rozvíjení mé fotbalové kariéry. Doufám, že zde nasbírám spoustu zkušeností," prozradil i své osobní cíle. "Od tohoto hostování si slibuji, že se zlepším a poznám nové spoluhráče, získám nový náhled na fotbal a zase se někam posunu," uzavírá nyní již záložník Klokanů.

Martin Hašek je odchovancem pražské Sparty. Ve své kariéře ovšem hostoval již v Pardubicích, na Žižkově a poslední sezonu strávil ve Vlašimi po boku svého otce. V mládeži prošel i reprezentační devatenáctkou, kde hrával pod trenérem Miroslavem Koubkem. I díky tomu o něm má současný lodivod Bohemians podrobné informace. V zelenobílém dresu bude nastupovat s číslem 21.