POSLEDNÍ VSTUPENKY V PRODEJI PŘED ZÁPASEM

Hodinu a půl před utkáním půjdou do prodeje poslední vstupenky do kotle.

POSLEDNÍ VSTUPENKY V PRODEJI PŘED ZÁPASEM

O derby mezi Bohemians a Spartou je mezi fanoušky velký zájem. Hovoří o tom také předprodej, ten byl určen pouze registrovaným fanouškům Klokanů a poslední lístky na hlavní tribunu zmizely v předprodeji v pátek ve tři odpoledne. Klub může oznámit, že v současné době je zápas 3. kola ePojisteni.cz ligy téměř vyprodaný.

Tato informace dává naději těm fanouškům Bohemians, kteří se v předprodeji ke vstupenkám nedostali. V sobotu od 18:30 se totiž otevřou dvě pokladny před kotlem (sektor B - vstup z ulice Sportovní) a zbylé vstupenky do tohoto sektoru budou k dispozici až do vyprodání kapacity sektoru. Do sobotní 12. hodiny bude ještě omezený počet vstupenek do kotle Bohemians k dispozici na internetových stránkách Ticketportal (odkaz zde) stále v uzamčeném režimu pro registrované fanoušky.

Vzhledem k rizikovosti utkání není doporučeno fanouškům hostí navštěvovat sektory určené pro domácí fanoušky z důvodu představování bezpečnostního rizika. Vstupenky do sektoru pro hosty prodával soupeř ve svém Zákaznickém centru a již několik dní před utkáním svoji kapacitu fanoušci vyprodali.