Rozšířený magazín dnes v prodeji

Bulletin 1905 Klokan = více stran a stále za dvacet korun.

Rozšířený magazín dnes v prodeji

Při prvním letošním utkání s Hradcem Hrálové byl magazín s novým designem a obsahem, ovšem pod stále stejným názvem 1905 Klokan téměř vyprodaný. Pouze pár kusů zůstalo na pokladnách fanshopu, jinak fanoušci klubový bulletin vyprodali. Na dnešní utkání se Spartou je magazín dokonce rozšířen o čtyři strany, ovšem stále ho pořídíte za 20 korun!

Titulní strana magazínu 1905 Klokan
Titulní strana magazínu 1905 Klokan
V dnešním čísle si můžete přečíst rozhovor s trenérem Miroslavem Koubkem, který zavzpomíná na své hráčské, ale také trenérské začátky, na titul se Spartou a trénování v Číně. Kluboví redaktoři vám představí vycházející hvězdu, obránce nejstarší dorostenecké kategori Miroslava Václavíka. Podíváme se na poslední ligové zápasy, ovšem nejenom tradiční reportáží a fotogalerií, ale také individuální statistikou.

Uvnitř magazínu si představíme dnešního soupeře, zavzpomínáme na památný duel z roku 1978, kdy byli fanoušci svědky vysoké výhry 4:0 - a to i když Klokani hráli téměř hodinu v oslabení. Přineseme statistiky a představíme čtyři nejvýraznější hráče letenského oddílu. Na poslední stránce samozřejmě nechybí kompletní soupiska obou mužstev.

To a mnohem více naleznete na 56 stranách klubového magazínu 1905 Klokan, který se prodává za 20 Kč! K dostání je u kamelotů před vstupy na stadion, v pojízdném fanshopu i v prodejně na hlavní tribuně.