Bohemka TV: Utekl nám začátek

Michal Šmíd s Milanem Jiráskem hodnotí prohrané derby.

Bohemka TV: Utekl nám začátek

Do utkání se dostal sice až ve druhém dějství, pro kluboou televizi zhodnotil ovšem celé sobotní utkání. "Utekl nám začátek, Sparta se dostala do vedení, přidala druhý gól a to je potom složité," začal s hodnocením obránce Michal Šmíd, který letos nastoupil do prvního mistrovského utkání. "Měli jsme jednu šanci a to je málo," viděl střízlivě naše šance.

A kde hledat příčiny? "Nevím, jestli to bylo ustrašené. Neměl jsem z toho dobrý pocit," mluvil Šmíd smutně. A že máme po dvou domácích zápasech skóre 0:5? "To je tragédie. Dnes by se to dalo... Jelikož jsme prohráli s Hradcem, tak je to špatně," hledal Šmíd těžko slova k úvodu ligy. "Po losu jsme chtěli tři body," naznačoval předsezónní cíle.

Celých devadesát minut odehrál Milan Jirásek: "Dnes nás Sparta přehrála. Nevytvořili jsme si žádné šance, až ve druhé půli jsme měli pár závarů. Musíme uznat, že dnes byla Sparta lepší." Pro klubovou televizi se snažil záložník Klokanů hledat příčiny neúspěchu. "Málo jsme se jim dostávali za obranu. Ta finální fáze nám moc nevycházela," hodnotil. "Dostáváme doma laciné góly. Poté se dostáváme pod tlak," uzavřel Jirásek. Celé rozhovory uvidíte na Bohemka TV.

Bohemka TV