Fotosoutěž míří do finále

Do oblíbené soutěže "Klokani na prázdninách" se přihlásilo několik desítek fanoušků.

Fotosoutěž míří do finále

Klub Bohemians Praha 1905 na začátku prázdnin opět vyhlásil pro své fanoušky oblíbenou fotografickou soutěž s názvem Klokani na prázdninách. Úkol je jednoduchý. Stačí si pořídit během své dovolené zajímavou fotografii, kde budete zachyceni s klubovým předmětem, v nějakém fanouškovském tričku či dresu a poslat nám ji na mail tomas.mutinsky@bohemians1905.cz.

Na vaši fotku se můžete vybavit i v našem fanshopu, popřípadně si můžete prohlédnout nabídku prodejny na stránkách e-shopu: http://fanshop.bohemians1905.cz. Vybavte se fanouškovským prvkem a zvěčněte se na své dovolené. Jedete do zahraničí, do hor, popřípadě k moři, budete objevovat krásy naší krajiny? Nestyďte se, vyfoťte se v bohemáckém a fotku nám pošlete!

Stejně jako vloni, i letos se hraje o velmi zajímavé ceny! Tou hlavní je večeře s libovolným hráčem A mužstva. Další v pořadí mohou vyhrát například permanentní vstupenku na novou sezonu, podepsaný originální dres, či vouchery do fanshopu. Zapojte se do soutěže i vy!

Fotosoutěž "Klokani na prázdninách"
Fotosoutěž "Klokani na prázdninách"
Pravidla soutěže:
Fotografie zasílejte na e-mailovou adresu: tomas.mutinsky@bohemians1905.cz a do předmětu zprávy napište heslo „Klokani na prázdninách

Zaslaná fotografie musí obsahovat (v textu mailové zprávy): popisek; místo, kde byla vyfocena; celé jméno soutěžícího; kontaktní e-mail nebo telefon (u fotky nebude mail ani telefon zveřejněn).

Fotografie musí obsahovat motiv Bohemians (dres, šála, kšiltovka apod.). Čím originálnějším způsobem, tím samozřejmě lépe.

U fotografií se nepřipouští fotomontáže.

Každý autor může do soutěže zaregistrovat (zaslat) maximálně jednu fotografii.

Uzávěrka pro zasílání fotografií je v pátek 26. srpna, vyhlášení výherců proběhne v průběhu září, informace sledujte na Virtuálním Ďolíčku. Na přihlášení do soutěže máte tedy necelé dva týdny!

Konečné pořadí soutěžících určí porota složená ze zaměstnanců Bohemians Praha 1905 a hráčů A mužstva Bohemians.

Pořadatel soutěže, fotbalový klub Bohemians Praha 1905, a. s., si vyhrazuje právo fotografii bez udání důvodů nepublikovat a vyřadit ze soutěže a rovněž upravit rozměr zaslané fotky.


Ceny:
1. místo - večeře s vybraným hráčem A mužstva
2. místo - permanentní vstupenka na utkání Bohemians Praha 1905 v sezoně 2016/2017
3. místo - originální dres Bohemians Praha 1905 s podpisy hráčů a realizačního týmu
4. místo - možnost předat individuální cenu na hrací ploše v Ďolíčku pro nejlepšího hráče utkání
5. místo - 500 Kč voucher do fanshopu Bohemians
6. místo - voucher od společnosti MALL.CZ
7. místo - tričko z fanshopu Bohemians
8.-10. místo - 100 Kč voucher do fanshopu Bohemians