Bohemka TV: Důležité vítězství

Mladí záložníci Hubínek s Maškem hodnotí první výhru.

Bohemka TV: Důležité vítězství

Před kameru internetové klubové televize přišel první Michal Hubínek: "Dnešní zápas se nám vydařil. Celý zápas jsme byli lepší na balonu, celková organizace hry byla u nás lepší. Až na tu jednu šanci, kdy nastřelil Jablonec břevno, jsme je do ničeho jiného nepustili. Myslím si, že jsme zaslouženě vyhráli."

Po posledních zápasech Klokani značně statistiku s Jabloncem vylepšují a připsali si opět domácí výhru. Jsou nyní tedy hráči Bohemky na severočeský klub experti? "To bych neřekl. Jen jsme prostě na Jablonec narazili v době, kdy jsme již potřebovali vyhrát."

Premiéru z říše snů prožil i mladý Dominik Mašek. "Je to paráda. Vyhráli jsme, podařilo se mi vstřelit gól, strašně důležité body. Do repre pauzy se nám bude dobře dýchat. Důležité vítězství," chrlil ze sebe po utkání pocity. A že byl s týmem teprve od pondělí? "Já to mám rád, když do toho můžu vstoupit rovnýma nohama. Jsem rád, že se to povedlo," usmíval se nadšený Mašek.

První start, první gól, navíc to byla branka vítězná. Pokladník bude mít z debutanta radost. "Samozřejmě, že to bude drahé. To je klasika. Nyní se ale nehraje na to, kolik to bude stát. Jsem rád a rád klukům do pokladny něco přispěji," byl si jasně situace vědom.

A jak vnímal Dominik při utkání fanoušky v Ďolíčku? "Byl to parádní pocit, když jsme po výhře slavili u kotle. Měl jsem husí kůži. Hnali nás celý zápas za vítězstvím a výhra patří i jim," nezapomněl poděkovat opět skvělým fanouškům. Celé rozhovory můžete vidět na Bohemka TV.

Bohemka TV