Cesta do Evropy vede přes Hanou

Ve 3. kole MOL Cupu los určil Bohemce za soupeře Hulín.

Cesta do Evropy vede přes Hanou

Dnes se ve strahovském sídle FAČR konal los 3. kola MOL Cupu, elitní domácí pohárové soutěže. Vítěz českého poháru může jít za jisté shody okolností již v této sezóně přímo do skupiny Evropské ligy, což činí letošní pohár mimořádně atraktivním.

Klokani přešli v druhém kole přes Štěchovice a losování tak byl přítomen i ředitel klubu Darek Jakubowicz. Bohemce přiřkl los jednoho z papírově slabších nelicenčních soupěřů, SK Spartak Hulín. Své utkání tedy odehrajeme venku, ve Sportovním areálu Města Hulín. Stadion s atletickou drahou se nachází na severním okraji města na ulici Antonína Dvořáka.

V dospělé kategorii půjde o historicky první konfrontaci Bohemians s hulínským Spartakem. Přesto však Bohemku s hanáckým klubem spojuje jedna živá vzpomínka: do svých sedmnácti let vyrůstal v brance Hulína bývalý gólman Bohemians Zdeněk Zlámal. Spartak Hulín aktuálně započal svou sedmou sezónu od návratu do MSFL. V loňském ročníku třetí nejvyšší soutěže skončil Hulín na třetí příčce, čímž zaznamenal nejlepší výsledek klubu od druhé světové války.

Úřední termín zápasu je středa 21. září od 17:00. Tento termín však ještě nelze brát jako definitivní, výkop utkání bude potvrzen až po vzájemné dohodě obou klubů.