Výsledkový servis z 10. - 11. září

Souhrn víkendových mládežnických zápasů.

Výsledkový servis z 10. - 11. září

Nejstarší dorost stále drží svoji neporazitelnost, kterou si zachoval i po utkání s Duklou po penaltovém rozstřelu. Starší žáci jsou nyní také na vítězné vlně, když zvládli své zápasy s Mostem. Statistiky a hodnocení všech víkendových zápasů ve článku.

U19

Bohemians Praha 1905 - FK Dukla Praha 3:3 (1:2), 3:1 po penaltách
Branky: 18. Novotný (Farkaš), 60. Begič (Le Tuan), 90. Václavík (Vrána) - 14. Greš, 37. Douděra, 80. Vyleta.
Bohemians Praha 1905: Fiala - Stojanovski (77. Jaroš), Malý, Buneš (84. Melíšek), Farkaš - Václavík, Vrána, Begič - Kocourek (56. Hlinák), Novotný (52. Le Tuan), Nátr.
Hodnocení trenéra Dana Kordy: "Ve vyrovnaném utkání jsme po většinu utkání dotahovali náskok soupeře. V prvním poločase jsme byli aktivnější, ale soupeř proměnil své dvě příležitosti, po poločase obě mužstva měla brankové příležitosti a nám se podařilo vyrovnat pět minut před koncem. Remíza je ve vyrovnaném utkání zaslouženým výsledkem."

U17
SK Dynamo České Budějovice - Bohemians Praha 1905 7:1 (5:0)
Branka Bohemians: 75. Kuchař (Peričevič).
ŽK: Matoušek, Průša.
Bohemians Praha 1905: Matoušek - Jirsa, Moltaš (41. Průša, 65. Brož), Vala P., Osmančík (41. Vondrák) - Vala D. (41. Peričevič), Krunert, Jaroš (41. Kuchař), Zeman V. - Procházka, Koubek (55. Zoubek).
Hodnocení trenéra Szekerese: "V dalším utkání naší soutěže jsme zajížděli do Jižních Čech. Domácímu Dynamu jsme připravili mimo vzájemnou domluvu akci "Den otevřených dveří". Naše defenzivní činnost hlavně v prvním poločase připomínala kvalitní švýcarský ementál, na kterém si domácí výrazně pochutnali. Jejich apetit výrazně podporovali naši hráči včetně gólmana v roli "šéfkuchaře". Paradoxně v ofenzívě jsme domácí předčili, ovšem naše zakončení bylo nemastné-neslané a plně kopírovalo naše bránění! Naivita, nedůraz, individuální pochybení v obranné činnosti ruka v ruce se zahazováním tutovek v útočné činnosti bylo důvodem až příliš kruté prohry. Domácí do čeho kopli, to skončilo v naší síti. Ke cti hráčům slouží fakt, že utkání bez ohledu na rozdíl skóre odehráli aktivně až do poslední vteřinky tak, jak si to mezi sebou řekli. Vše zlé pro něco dobré!"

U16

SK Dynamo České Budějovice - Bohemians Praha 1905 2:0 (2:0)Branky: 29. Ryneš, 35. Červený.
ŽK: Horák, Štěpánek.
Bohemians Praha 1905: Slanina – Plíšek, Marhoul (41.Dostál), Musil, Dvořák (70.Seniv) – Vaněk, Nejeschleba, Topol (55.Horák) – Štěpánek F. (65. Štěpánek J.), Artimovič (65.Vitarigov), Čakurda (41.Yukhymenko).
Hodnocení trenéra Jakuba Fajfra: "Utkání na jihu Čech mělo dva rozdílné poločasy. V prvním poločase byla hra relativně vyrovnaná, bohužel jsme ale udělali několik chyb v obranné fázi a soupeř nás dvakrát ke konci půle potrestal. V druhém poločase jsme začali hrát více po zemi, zlepšili jsme pohyb bez míče, dobře jsme kombinovali a tento způsob hry vedl k více šancím. Utkání bylo s blížícím se koncem často přerušované střídáními ale i naší nedisciplinovaností, kvůli čemu jsme se nedostali do soustavného tlaku, který by mohl přinést kýženou kontaktní branku. A tak jsme i přes zlepšený herní projev museli přijmout porážku 2:0."

U15
Bohemians Praha 1905 - FK Baník Most 5:2 (4:0)
Branky: 2. Vacek (Novák), 10. Huleš (Vacek), 15. Hollmotz (Coňk), 18. Vacek (Novák), 69. Gábor - 49. Holdy, 67. Sobota.
Bohemians Praha 1905: Matějka – Coňk (36. Stanislav), Mareš, Huleš, Vott (50. Kulíšek), Koutský (36. Šmejkal), Švestka, Novák (46. Blažek), Vacek (46. Gábor), Hollmotz, Kadlec (36. Knap).
Hodnocení trenéra Jakuba Haranta: "V zápase s Mostem se nám výborně povedl úvod zápasu, soupeře jsme zatlačili a v 18. minutě vedli 4:0. Do konce půle následovaly další šance, které bohužel zůstaly neproměněny. Během druhé půle jsme po prostřídání již zdaleka nepředvedli takový výkon jako v prvním dějství a nakonec můžeme být rádi, že soupeř v 68. minutě neproměnil velkou šanci, a neudělal tak z konce zápasu pořádné drama."

U14
Bohemians Praha 1905 - FK Baník Most 4:1 (1:0)

Branky: 17. Peterka (Vaněk), 51. Muška (Bukovaz), 62. Janoševič (Bukovaz), 70. Šimunič (Všetečka) - 54. Musil.
Bohemians Praha 1905: Všetečka - Bareš(60. Kohoutek), Janovský, Hodouš, Broda (36. Bukovaz) - Vaněk (47. Muška), Panc, Hýsek (57. Müller) - Bárta (47. Janoševič), Peterka (57. Šimunič), Bína.
Hodnocení trenéra Martina Lillinga: "V horkém počasí jsme na měcholupské trávě přivítali houževnatý Most. V týdnu hráli mostečtí na Spartě, a i když inkasovali devět branek, zdaleka nepřipomínali mužstvo, které je na posledním místě tabulky. Jak na Spartě, tak v první půli našeho utkání, vysunuli presink ve třech, čtyřech hráčích až na naše velké vápno a snažili se o zisk míče co nejvýše od své branky. Zatímco Sparta si s tím většinou poradila, nám chyběl větší pohyb a výběr místa ve středu hřiště a byli jsme nuceni hrát od obrany delší míče až na hrotového útočníka. Peterka však odehrál na tomto postu dnes velmi dobrý zápas a dokázal sklepávat tyto míče na křídla, odkud jsme se většinou z pravé strany přes Bártu a Bareše dostávali k ohrožení branky soupeře. Za to byl odměněn i brankou, kterou vstřelil po přihrávce Vaňka. Největší příležitosti si však kluci vypracovávali po standardních situacích, ze kterých jsme dnes byli velmi nebezpeční, nikoliv však efektivní. Po přestávce už hosté přestali zlobit v útoku, nám se vydařila střídání a nebýt zbytečné branky po stejné situaci jako v utkání s Příbramí, s druhým poločasem jsem mohl být spokojený."

U13

Bohemians Praha 1905 - SK Benešov 9:1
Branky: Benček 2, Vokrouhlík 2, Košteyn, Šurýn, Kratochvíl, Hovorka, Hasman.
Bohemians Praha 1905: Mišovic, Dalecký - Bělaška, Kukla, Hájek, Košteyn, Petrouš, Benček, Šurýn, Vondra, Studenyak, Salač, Hausman, Svoboda Marek, Mikuda, Vokrouhlík, Kratochvíl, Hovorka.

U12
Bohemians Praha 1905 - SK Benešov 7:3
Branky: Teterya 3, Heřmanský 2, Dinter 2.
Bohemians Praha 1905: Augusta - Fišer, Kulíšek, Jurák, Taške, Heřmanský, Dinter, Bui, Ondroušek, Cupl, Winkelhofer, Musil, Ťoupal, Teterya, Herák.
Hodnocení trenéra Ondřeje Zemana: "I přes trvalou převahu byl náš výkon poměrně rozpačitý. V útočné fázi jsme hru málo roztahovali a s tím byly spojené časté ztráty míče. Vzhledem k špatnému postavení jsme měli problémy s brejky soupeře. Proto jsme zápas rozhodli až v jeho závěrečné části."