Pohárová cesta pokračuje

Postup v poháru trefili mladíci Mašek s Kuchtou.

Pohárová cesta pokračuje

Domácí celek nastoupil do utkání velmi srdnatě, ovšem k větší příležitosti se nedostal. To naopak Klokani se na druhé straně dostali do příležitosti v sedmé minutě. Moderní fotbal předvedl Hašek s Dostálem, když prvně jmenovaný centroval a druhý ve skluzu trefil tyčku Chytilovy branky. Lepší mušku předvedl o minutu později Dominik Mašek. Ten potvrdil střeleckou formu a po přiťuknutí Jeslínka se uvolnil na hranici vápna a levačkou poslal Klokany do vedení.

SK Spartak Hulín - Bohemians Praha 1905 0:2 (0:1)
SK Spartak Hulín - Bohemians Praha 1905 0:2 (0:1)
Bohemka byla nadále aktivnějším celkem, především levá strana zelenobílých se snažila zaměstnávat obranu domácího mužstva. Po půlhodině hry to zkoušel zpoza vápna Jirásek. S jeho pumelicí měl Chytil plné ruce práce a byl rád, že míč vyrazil mimo tři tyče.

Do druhé půle přišel Jan Kuchta, který nahradil Jiřího Jeslínka. Trenér Miroslav Koubek chtěl evidentně posílit ofenzivu, což se mu povedlo na jedničku. Právě mladý útočník si naběhl v 56. minutě na skvělou přihrávku Jiráska. Kuchta se nerozmýšlel, z prvního doteku poslal míč nad vybíhajícím brankářem a fanoušci Bohemians se mohli začít radovat z druhé vstřelené branky!

Hráči v zelenobílých dresech měli druhý poločas pod kontrolou a nepouštěli domácí Spartak do šancí. Klokani utkání Mol Cupu v Hulíně zvládli a postoupili počtvrté v novodobé historii klubu do čtvrtého kola národního poháru. Soupeře jim přidělí až následný los.