Hubínek prodloužil smlouvu

Reprezentační záložník podepsal novou dlouholetou smlouvu.

Hubínek prodloužil smlouvu

Dnes odpoledne v Ďolíčku prodloužilo vedení klubu smlouvu se svým dlouholetým hráčem Michalem Hubínkem. Michal působí v Bohemce s menší přestávkou již devátou sezonu a v současné době patří do základní sestavy nejenom trenéra Miroslava Koubka, ale také reprezentační jedenadvacítky. „Podpis smlouvy značí další krok ve stabilizaci našeho hráčského kádru, který přes léto zaznamenal řadu změn,“ řekl pro oficiální stránky ředitel klubu Darek Jakubowicz.

Michal Hubínek prodloužil smlouvu
Michal Hubínek prodloužil smlouvu
První zkušenosti v lize začal sbírat v sezoně 2014/15, kdy si připsal jednu minutu proti Plzni. Větší porci zápasů zvládl již v minulé sezoně, kdy v devatenácti utkáních dokázal vstřelit tři branky. V letošní sezoně nastoupil do sedmi zápasů a probojoval se i do sestavy reprezentačního trenéra Vítězslava Lavičky. „V Bohemce jsem získal své první ligové zkušenosti, a proto jsem rád, že jsme se domluvili na prodloužení mého působení zde,“ sdělil po podpisu smlouvy jedenadvacetiletý záložník.

U Michala Hubínka se jedná o dlouhodobou smlouvu, přesněji do 30. 6. 2019. „Jsme rádi, že jsme se domluvili na dlouholetém kontraktu. Značí to i zájem ze strany samotného hráče spojit svoji kariéru s Bohemians. Velmi si toho vážíme,“ dodal ředitel klubu.