Bartek na další dva roky Klokanem

Klub s dlouholetým hráčem Bohemians prodloužil smlouvu.

Bartek na další dva roky Klokanem

David Bartek působí ve Vršovicích od svých pěti let a kromě půlročního hostování v Kladně nepůsobil za svoji profesionální kariéru v jiném oddíle. Klub se rozhodl s osmadvacetiletým záložníkem podepsat smlouvu do prosince 2018. Za Klokany odehrál v lize 169 zápasů, dalších 69 přidal ve druhé lize a 15 v ČFL. Na kontě má 14 vstřelených ligových branek v dresu Bohemky. Jedná se o služebně nejstaršího hráče Bohemians ze současného kádru.

David je přesným vzorem fotbalisty, kterého v A mužstvu chceme. V Bohemce začínal od dětství a svojí pílí a pracovitostí se probojoval až do prvního týmu, kde působí již několik let. A nyní mu můžeme držet palce do dalších sezon,“ řekl ředitel klubu Darek Jakubowicz.

Já si ani neumím představit, že bych hrál za jiný klub. Podpis smlouvy pro mě byl logickým vyústěním,“ okomentoval pro klubové stránky David Bartek. Ten se v minulém týdnu vzpamatovával z krátkého virového onemocnění. Nyní je ovšem již v plném tréninkovém zápřahu a připraven zasáhnout do zápasů.