Prahu čeká velká akce Streetfotbal s Klokanem

Od zítřka si budete moci s Bohemkou aktivně zasportovat.

Prahu čeká velká akce Streetfotbal s Klokanem

Ve čtvrtek 29. září se bude konat první ze série deseti akcí "Streetfotbal s klokanem". Na různých místech Prahy si budete moci zkusit nezvyklou formu fotbalu - prokličkovat si co možná nejrychleji překážkovou dráhu a splnit na trati s balónem předepsané triky. Podobné akce si nacházejí oblibu v zahraničí a věříme, že Bohemka díky ní přitáhne zábavnou formou k pohybu i Pražany. Celý měsíc pražského Streetfotbalu se koná díky podpoře Hlavního města Prahy v rámci programu "Praha - Hlavní město sportu". Akci podpořily i MČ Praha 1, MČ Praha 10 a Pražské služby.

Streetfotbal plakát
Streetfotbal plakát
V každé destinaci rozbije klokaní cirkus svůj pomyslný stan ráno a sbalí jej až v podvečer. Mezi 10. a 16. hodinou si tak každý bude moci zdarma zasportovat a vyzkoušet si svůj um a talent s fotbalovým míčem. Každý aktivní účastník obdrží od Bohemky na památku dárek, ti s nejlepšími výsledky z každého dne další věcné ceny.

K akci patři i doprovodný fotbal. Díky tomu budete moci každý den shlédnout tři exhibice elitních českých fotbalových freestylistů, obvykle v 11, 13 a 15 hodin. Na akcích se budou střídat Petr Zapletal, Dušan Kuchařík a Petr Karásek. V odpoledních hodinách se k akci připojí vždy i fotbalisté Bohemky, kteří předvedou, jak to s míčem umí ligoví fotbalisté a budou rozdávat své podpisy na sběratelské karty. Na první akci 29. září se můžete těšit od 14:30 na Jiřího Jeslínka.

A nyní to nejpodstatnější: Kdy a kde se můžete s Klokanem v rámci streetfotbalu setkat? Zde je kompletní rozpis akcí:

29.9.              Heroldovy sady
3.10.              Nákupní centrum Eden
6.10.              Park Malinová/Chrpová, Zahradní Město
7.10.              Malešický park - v horní partii
10. a 12.10.   Petřín - mezi horní stanicí lanovky a rozhlednou
20. a 21.10.   Park Kampa
25. a 26.10.   Střelecký ostrov

Těšíme se na Vás!