Výsledkový servis z 28. září - 1. října

Jak se vedlo mládežnickým oddílům Bohemians v minulém týdnu?

Výsledkový servis z 28. září - 1. října

V minulém týdnu sehráli Klokani zápasy se Spartou se střídavou úspěšností. Jak se ale dařilo Bohemce v dalších zápasech?

U19

FK Baník Most - Bohemians Praha 1905 3:5 (1:2)
Branky: 29. Záruba, 51. Drobný, 54. Weickert - 17. Nátr (Novotný), 19. Nátr (pen.), 67. Vrána (Nátr), 72. Novotný (Vrána), 76. Mareš (Le Tuan).
ŽK: Farkaš, Stojanovski.
Bohemians Praha 1905: Fiala - Stojanovski, Václavík, Malý, Růžička (56. Jaroš) - Nátr, Le Tuan, Hlinák (77. Buneš) - Novotný (74. Mareš), Duong (32. Farkaš), Vrána (84. Kocourek).
Hodnocení trenéra Kordy:
"V úvodu utkání se nám naše hra příliš nedařila, ale přesto jsme šli do rychlého vedení 2:0, domácí před poločasem dokázali snížit. Ve druhém poločase jsme chtěli začít aktivně, ale po našem zaváhání šli domácí do vedení. Chvilku nám trvalo, než jsme se vyrovnali s nepříznivým vývojem, ale velkou aktivitou jsme dokázali v závěru utkání znovu otočit a přivést 3 body z těžkého venkovního utkání."

U17
AC Sparta Praha - Bohemians Praha 1905 5:0 (2:0)
Branky: 8. Kotouček, 33. Peřina, 57. Hezoučký, 65. Ambler, 79. Váš.
Bohemians Praha 1905: Matoušek - Osmančík, Moltaš, Vala P., Zeman V. - Vala D. (41. Kuchař), Krunert, Jaroš, Peričevič - Zoubek (41. Procházka), Koubek.
Pohled trenéra Szekerese: "Utkání se silným soupeřem, na který jsme nahlíželi jako na test našich herních možností i hráčského charakteru, pro nás nedopadl příznivě. Když jsme k tomu přidali v prvním poločase i alibistický a bojácný přístup, nemohlo to dopadnout jinak. Rozdíl ve skóre odráží nejen momentální stav, ale i rozdílnost hráčského pohledu na hru samotnou, významu tréninkového procesu a celkové připravenosti čelit náročným úkolům. Soupeři patří náš respekt i blahopřání k vítězství. Je jen na nás, co jsme schopni si vzít z takového utkání v náš prospěch."

U16
AC Sparta Praha - Bohemians Praha 1905 4:2 (2:2)
Branky: 9., 33. Bláha, 45., 60. Hložek - 14. Yukhymenko (Plíšek), 16. Plíšek (Dvořák).
ŽK: Yukhymenko.
Bohemians Praha 1905: Pospíšil - Pittauer (56. Marhoul), Dostál (71. Čakurda), Musil, Dvořák (63. Vitarigov) - Nejeschleba, Plíšek, Vaněk - Yukhymenko (70. Artimovič), Horák (63. Turek), Seniv (53. Štěpánek).
Hodnocení trenéra Jakuba Fajfra:
"V utkání se Spartou jsme měli první velkou šanci, bohužel jsme v ní nastřelili břevno. Sparta naopak svoji první příležitost proměnila a v 9. minutě se ujala vedení. Téměř záhy jsme nalezli odpověď v podobě branky Yukhymenka, 1:1. Brzy na to jsme se po rohovém kopu ujali vedení 2:1, tentokrát se prosadil hlavou Plíšek. Posledních deset minut první půle patřilo domácím, kteří zaslouženě srovnali na 2:2. Úvod druhé půle se nám nevydařil, po hrubé chybě v obraně jsme inkasovali na 3:2. Domácí následně v 60. minutě zvýšili již na 4:2, a i přes zlepšený herní projev v posledních deseti minutách se nám již nepodařilo zkorigovat výsledek."

U15
Bohemians Praha 1905 - AC Sparta Praha 1:0 (0:0)

Branka:
74. Kankara (Coňk).
ŽK:
Borkovec, Vacek, Havránek.
Bohemians Praha 1905: Matějka - Coňk, Huleš, Borkovec, Vott, - Mareš, Švestka (36. Koutský), Novák (57. Knap), - Hollmotz (51. Havránek), Vacek (63. Šmejkal), Keller (44. Kankara).
Hodnocení trenéra Jakuba Haranta: "V úvodu utkání byla lepší Sparta, její nástup jsme však přestáli a postupně se dostávali do hry. Druhá půle se většinou odehrávala na polovině Sparty. Za pracovitost v celém zápase byli kluci odměněni brankou 7 minut před koncem. Po centru Coňka z pravé strany pěkně skóroval hlavou Kankara. Těžký zápas kluci zvládli na výbornou a zaslouží velkou pochvalu!"

FK Mladá Boleslav - Bohemians Praha 1905 2:1 (0:0)
Branky: 40. Kadlec, 53. Nykodým - 69. Koutský (Keller).
Bohemians Praha 1905: Kořének - Šmejkal (54. Vott), Huleš, Borkovec, Coňk - Mareš, Švestka (46. Koutský), Novák (46. Keller) - Havránek (36. Hollmotz), Kankara (36. Knap), Vacek (54. Kadlec).
Hodnocení trenéra Jakuba Haranta: "Druhý zápas s Mladou Boleslaví probíhal takřka identicky jako sobotní utkání. Dobrou defenzivní činností jsme domácí pustili do minima šancí a několikrát se podařilo zahrozit i našim hráčům. Všechny šance zůstaly nevyužity, a tak byl poločas opět 0:0. Oproti prvnímu zápasu jsme nezvládli vstup do druhé půle, ihned se dostali pod velký tlak, který Boleslav korunovala gólem. Následovaly další šance a druhá branka. V závěru jsme se trochu probudili, dokázali i snížit, ale alespoň k remíze bylo daleko."

U14
Bohemians Praha 1905 - AC Sparta Praha
1:2 (0:2)
Branky: 60. Müller - 13.Michl, 31.Walter
Bohemians Praha 1905:
Všetečka - Bareš, Janovský, Hodouš, Bína (36. Broda) - Hýsek (48. Muška), Müller, Vaněk - Bárta (48. Těšínský), Peterka (61. Janoševič), Bukovaz.
Hodnocení trenéra Martina Lillinga:
"V utkání s odvěkým letenským rivalem kluci potvrdili to, co k nám v posledních zápasech už tak nějak patří...tedy slušná hra po vápno soupeře, ale malý důraz v něm a taková ta touha dát branku. Hrál se oboustranně solidní fotbal a Sparta vyhrála zaslouženě, vytvořila si více brankových příležitostí a dvě také proměnila. My jsme měli opět lepší druhý poločas, což začíná být také pravidlo, podařilo se nám snížit, ale vyrovnat již ne. Musíme se trošku zamyslet, proč nám stále nevycházejí vstupy do utkání a kluci jsou díky tomu pořád nuceni něco dohánět."

FK Mladá Boleslav - Bohemians Praha 1905 3:2 (2:0)
Branky:
4. Stránský, 32. Mašek, 48. Mašek - 58. Hodouš (Muška), 63. Vaněk.
ŽK: Bukovaz.
Bohemians Praha 1905:
Špitálský (36. Všetečka) - Bareš, Janovský (36. Muller), Hodouš, Broda (50. Bína) - Hýsek (36. Panc), Kohoutek, Vaněk - Těšínský (36. Bukovaz), Peterka (36. Muška), Janoševič (50. Bárta).
Hodnocení trenéra Martina Lillinga:
"Druhé utkání s Boleslaví pro nás začalo opět inkasovanou brankou, tentokráte po chybě brankáře při rozehrávce a následné střele do prázdné brány. Jako přes kopírák padla i druhá branka do naší sítě ve 32. minutě. Boleslavští si vypracovali do přestávky ještě jednu slušnou příležitost sami, tu však neproměnily. Kluci se dostali v první půli do jedné šance, ale Vaněk byl při samostatném nájezdu na brankáře také neúspěšný. Po přestávce se nám podařilo vyrobit další hrubku při založení útoku a soupeř nemilosrdně trestal potřetí. Pozitivní je, že to kluci nepoložili a konečně dokázali prolomit střeleckou smůlu a zápas zdramatizovat. Pokud ovšem budeme dělat takovéto školácké chyby, mnoho utkání pro nás výsledkově dobře nedopadne."

U13

Bohemians Praha 1905 - SK Petřín Plzeň 2:4
Branky:
Ťoupal, Ondroušek.
Bohemians Praha 1905:
Augusta, Sedlmajer – Taške, Salač, Fišer, Vondra, Kukla, Ťoupal, Vokrouhlík, Ondroušek, Kratochvíl, Kulíšek, Svoboda Marek.
Hodnocení trenéra: "Proti o rok staršímu soupeři se nám nevydařila první třetina a začátek druhé. Nedůraz v osobních soubojích, špatný první dotek a rozehrávka, to vše vedlo ke čtyřem inkasovaným brankám. Postupně jsme všechny tyto činnosti dokázali zlepšit a postupně začali na hřišti dominovat. Bohužel jsme trvalou převahu dokázali přetavit pouze ve dvě branky, několik orazítkovaných tyček a spousty nedořešených příležitostí."

U12
Bohemians Praha 1905 - SK Petřín Plzeň 3:8