Dnes proběhne losování poháru

Česká televize odvysílá losování osmifinále MOL Cupu, Bohemka je nasazená!

Dnes proběhne losování poháru

Dnes ve 12:40 proběhne na Strahově v novém sídle Fotbalové asociace České republiky losování další fáze Mol Cupu. Bohemka se díky výhře v Hulíně dostala do osmifinále a v dnešním osudí bude kvůli loňskému ligovému umístění mezi nasazenými celky. Společně s Klokany budou v prvním koši také Plzeň, Sparta, Liberec, Mladá Boleslav, Slavia, Brno a Dukla. Tyto týmy na sebe tedy nemohou narazit.

Naopak Bohemka a její fanoušci si mohou vybírat z následujících soupeřů: Jihlava, Zlín, Karviná, Hradec Králové (všichni první liga), Táborsko, Opava (oba druhá liga), Králův Dvůr a Litoměřicko (oba ČFL). "Osm nenasazených bude losováno proti osmi nasazeným. Pořadatel utkání je určen losem bez ohledu na to, zda jde o licenční nebo nelicenční klub i bez ohledu na nasazení," zní ve článku na oficiálních stránkách národního poháru. V této fázi soutěže se tedy bude losovat i výběr domácího celku.

Své tipy na případného soupeře můžete psát na našich oficiálních Facebook stránkách. Veškeré informace o osmifinále naleznete po skončení losování zde na stránkách bohemians.cz.