Klub má nové představenstvo a dozorčí radu

Po včerejší valné hromadě se lehce změnila struktura vedení.

Klub má nové představenstvo a dozorčí radu

V pondělí odpoledne proběhla valná hromada, po které má klubové představenstvo nově pětičlenné složení. Představenstvo klubu i dozorčí rada je složena dle akcionářské struktury, proto má mládež i Družstvo fanoušků Bohemians dvojí zastoupení. „Rád bych poděkoval Jiřímu Klímovi za dlouholetou odvedenou práci pro klub. Věřím, že v novém složení dokážeme klub posunout ještě dále,“ řekl pro Virtuální Ďolíček Ing. Dariusz Jakubowicz, předseda představenstva klubu.

Novým místopředsedou představenstva se stal Mgr. Petr Svoboda. Do představenstva se z dozorčí rady přesunul také současný ředitel klubu, Darek Jakubowicz, MA. Ten je členem představenstva společně s Ing. Davidem Vodehnalem a Ondřejem Novotným. „Jako nový člen vedení Družstva fanoušků Bohemians přicházím zastupovat fanoušky i na půdu představenstva klubu,“ okomentoval plánovaný krok Ing. David Vodehnal.

Novým předsedou dozorčí rady se stal Martin Kurka, další zástupce družstva ve struktuře klubu. „Je pro mě čest zastupovat DFB v dozorčí radě. Mým úkolem je hájit zájmy fanoušků ve vedení, beru to jako závazek,“ doplnil pro oficiální stránky klubu Martin Kurka. Toho v dozorčí radě doplňuje Ing. Jaroslav Landa a JUDr. Pavel Fráňa. „Jedná se o logický krok založený na akcionářském složení klubu,“ řekl pro klubové stránky zástupce mládeže, Ing. Jaroslav Landa.

PŘEDSTAVENSTVO KLUBU
- Ing. Dariusz Jakubowicz - předseda
- Mgr. Petr Svoboda - místopředseda
- Darek Jakubowicz, MA - člen
- Ondřej Novotný - člen
- Ing. David Vodehnal - člen

DOZORČÍ RADA
- Martin Kurka - předseda
- JUDr. Pavel Fráňa - člen
- Ing. Jaroslav Landa - člen