Klokani, DNES na Magistrát!

AKTUALIZACE: Ďolíček by se mohl dostat na zastupitelstvo kolem 15:00.

Klokani, DNES na Magistrát!

Včerejšího dne, tedy v úterý 18. října, schválili pražští radní návrh Memoranda, jímž by se měly vyřešit požadavky Městské části Praha 10 pro dokončení transakcí spojených s odkupem stadionu Bohemky do majetku Hlavního města Prahy. Finální podoba memoranda tak bude bezodkladně předložena k projednání zastupitelstvem, které zasedá již zítra, ve čtvrtek 20. října od 9 hodin. Bod byl dodatečně zařazen na program pod číslem 11/2.

Vzhledem k očekávaným absencím a ne zcela jednoznačnému postoji všech koaličních zastupitelů k otázce, zda vyjít Praze 10 v zájmu Ďolíčku vstříc, je výsledek jednání značně nejasný. Bohemka i Družstvo fanoušků Bohemians proto vyzývá fanoušky, aby přišli demonstrovat svůj zájem na jednání zastupitelstva v budově Nové radnice na Mariánském náměstí. Již na několika minulých jednáních se ukázalo, jak dokáže masová podpora veřejnosti pomoci dosud nerozhodnutým zastupitelům utvořit si na věc názor a vyjádřit jej hlasováním.

Jak již bylo řečeno, jednání zastupitelů začne v 9 hodin ráno. Podle programu, který je k vidění zde, se dá usuzovat, že se Bohemka nedostane na pořad jednání před 11. hodinou. Od 12:30 do 14:00 je potom program jednání zastupitelstva přerušeno interpelacemi. Sledujte proto během dne průběžně informační kanály a sociální sítě klubu i přímý videopřenos na webu www.praha.eu. Budeme průběžně informovat o časovém vývoji jednání zastupitelstva a průběžně upřesňovat čas, kdy přijde "náš" bod na řadu.