Bohemka TV: Vezeme si spravedlivý bod

Zápas hodnotí Josef Jindřišek a Milan Havel.

Bohemka TV: Vezeme si spravedlivý bod

Teprve potřetí v sezoně nastoupil v základní sestavě, i přesto složité utkání ve Zlíně zvládnul. "Zápas byl hodně těžký, fyzicky náročný. Každý z chlapů si sáhnul na dno svých sil," pochválil své spoluhráče Josef Jindřišek. "Domů si vezeme spravedlivý bod," zakončil úvodní hodnocení záložník Klokanů.

Jaké osobní pocity měl po páteční předehrávce 11. kola ePojisteni.cz ligy? "Hrálo se mi docela dobře, ale ke konci mě začali chytat křeče." Ve středové formaci chyběli Bohemce dva klíčoví hráči - Hubínek s Jiráskem. "Jiras s Hubajzem jsou typologicky ofenzivnější hráči, než já se Švíckem. Zvolili jsme jinou taktiku a ta vyšla," byl Jindřišek spokojený,

Stejná slova hledal na začátku i Milan Havel: "Zápas byl hodně náročný. Věděli jsme, že Zlín hraje jednoduchý fotbal s nákopem dopředu a jsme rádi, že jsme to ustáli a odvážíme si bod." Pro klubovou televizi samozřejmě okomentoval i svoji branku. "Viděl jsem, že to někdo tečoval na přední tyči. Propadlo to ke mně a pak už jsem to propálil," usmíval se. "Bylo tam klubko hráčů, snažil jsem se to přebrat a propálit," dovysvětlil střelec vyrovnávací branky. Po vstřelení gólu běžel slavit na plot k fanouškům, za což viděl od rozhodčího žlutou kartu. "Nevěděl jsem, že je to v pravidlech. Napadlo mě to spontánně, chtěl jsem si to užít s fanoušky," vysvětloval. Celý rozhovor již nyní na Bohemka TV.

Bohemka TV