Jirásek s Krchem prodloužili smlouvy

Bohemka pokračuje ve stabilizaci kádru A mužstva.

Jirásek s Krchem prodloužili smlouvy

Klub se rozhodl prodloužit smlouvy se svými klíčovými hráči. Jak současný kapitán Daniel Krch, tak i tvořivý záložník Milan Jirásek měli platné smlouvy do konce letošní sezony ePojisteni.cz ligy. „Oba dva hráči jsou pro nás důležitým stavebním prvkem základní sestavy. Jedná se o další jasný signál ve sportovní stabilizaci klubu,“ okomentoval dnešní podpisy sportovní ředitel Miroslav Držmíšek. Nové smlouvy jsou platné až do 30. 6. 2019.

Milan Jirásek s Danielem Krchem prodloužili smlouvy
Milan Jirásek s Danielem Krchem prodloužili smlouvy
Jsme rádi, že jsme stvrdili naši budoucnost s Bohemkou. V klubu se nám líbí, neměli jsme důvod ke změně,“ vyjádřili se Daniel Krch s Milanem Jiráskem k podpisu nové smlouvy. „Věříme, že se bude nejenom nám, ale i celému týmu dařit a posuneme klub zase o něco dále,“ doplnili shodně pro klubové stránky.

Daniel Krch začíná v klubu již svoji čtvrtou sezonu, když přišel do Vršovic jako kmenový hráč Sparty. Během tří sezon se vypracoval do základní sezony a stal se lídrem kabiny. Již v minulé sezoně nastupoval s kapitánskou páskou na ruce. Na svém kontě má 56 prvoligových startů a dvě vstřelené branky, vše v dresu Bohemky.

Milan Jirásek přišel do Vršovic taktéž ze Sparty, ještě předtím ovšem v mládežnickém věku stihl angažmá v Interu Milán. Po hostování na Slovensku i v České republice přestoupil právě do Bohemky, kde stihl za jednu a půl sezony 35 zápasů v české nejvyšší soutěži. V první lize má i dvě vstřelené branky, obě v zelenobílém dresu do sítě Mladé Boleslavi.