Čtyři Klokani v reprezentaci

Další Klokani jsou mezi náhradníky svých věkových kategorií. AKTUALIZACE

Čtyři Klokani v reprezentaci

Při dnešní tiskové konferenci české fotbalové reprezentace do 21 let před přípravným zápasem v Portugalsku oznámil trenér Vítězslav Lavička nominaci dvou Klokanů. Do výběru hráčů se vešel již tradičně Milan Havel, svoji poslední nominaci zopakoval i Dominik Mašek. Z důvodu zranění nenominoval trenér Lavička středopolaře Michala Hubínka. Mezi náhradníky se opět dostal Antonín Křapka, nově i Martin Hašek!

Lvíčata mají před sebou po kvalifikaci na mistrovství Evropy v Polsku mezinárodní přípravný zápas s Portugalskem. Ten je na programu v pátek 11. listopadu v 18:15 v Setúbalu.

Do reprezentačního A mužstva Estonska byl nominován opět Siim Luts. Jeho národní tým čeká 13. listopadu těžký zápas s Belgií v Bruselu. Zpět do Prahy by se měl vrátit hned v pondělí, a připojit se tak ke zbytku týmu.

Mezi reprezentačními náhradníky svých věkových kategorií je Jan Kuchta, kterého lehce omezuje zranění nohy, a Antonín Vaníček. Všem Klokanům gratulujeme!

AKTUALIZACE: Do konečné nominace české fotbalové jedenadvacítky byl donominován Martin Hašek. Ten tak odletí do Portugalska mimo jiné i s Maškem a Havlem. "Mám obrovskou radost a jsem překvapený," neskrýval Martin po premiérové nominaci ke Lvíčatům radost.