Výsledkový servis z 12. - 13. listopadu

Dorostenci zakončili podzim, žáci budou ještě pokračovat.

Výsledkový servis z 12. - 13. listopadu

Dorostenci mají podzimní mistrovské zápasy za sebou. Devatenáctka utkání zvládla, mladší dorostenci sehráli velmi vyrovnané zápasy s Mladou Boleslaví. Podrobné statistiky a hodnocení přináší Virtuální Ďolíček v článku.

U19
Bohemians Praha 1905 - MFK Chrudim 5:0 (2:0)
Branky: 14. Begič (Nátr), 28. Nátr (Vrána), 66. Buneš (Le Tuan), 74. Buneš (Gregor O.), 88. Buneš (Farkaš).
Bohemians Praha 1905: Fiala - Václavík, Lukeš, Malý, Kocourek (73. Růžička) - Le Tuan, Buneš, Nátr (76. Farkaš) - Vrána (62. Gregor O.), Duong (76. Kopecký), Begič (73. Novotný).
Hodnocení trenéra Kordy: "V posledním domácím utkání jsme hostili na umělé trávě Chrudim a od začátku utkání jsme byli aktivnější a po 30 minutách jsme zaslouženě vedli o 2 branky, pak jsme polevili a soupeř se dostal do dvou gólových příležitostí. Ve druhém poločase jsme pokračovali v dobrém výkonu a po vstřelení třetí branky bylo utkání rozhodnuto."

U17
FK Mladá Boleslav - Bohemians Praha 1905 1:0 (0:0)
Branka: 65. P. Vala vlastní.
ŽK: Koubek.
Bohemians Praha 1905: Matoušek - Jirsa, Moltaš, Vala P., Osmančík - Vala D., Jaroš (69. Průša), Krunert, Peričevič (65. Kuchař) - Zoubek, Koubek.
Hodnocení trenéra Szekerese: "Utkání v Mladé Boleslavi bylo tečkou za podzimní částí naší soutěže. Hráči odevzdali kompaktní a herně povedený výkon. Soupeře ve většině utkání přehrávali ve všech zásadních herních činnostech, ovšem počínání hráčů v zakončení bylo zbrklé a neklidné. To se nám vymstilo ve druhé polovině utkání, kdy centr soupeře hraný v nouzi nešťastným dotykem nasměřoval do vlastní sítě náš kapitán. V zahazování šancí jsme pokračovali až do posledního hvizdu a lze konstatovat, že dnes jsme se porazili sami. Pro budoucí vývoj hráčů je ovšem daleko hodnotnější jejich projev, než vítězství v jakémkoli utkání. A zato jim náleží náš palec nahoru!"

U16
FK Mladá Boleslav - Bohemians Praha 1905 1:1 (1:0), 4:3 po penaltách
Branky:
25. Chleborád - 63. Šmejda vlastní.
ŽK:
Kořének, Plíšek, Horák.
ČK:
Horák.
Bohemians Praha 1905:
Kořének - Plíšek, Vaněk, Marhoul, Dvořák - Musil, Nejeschleba (73. Čakurda), Topol - Štěpánek J. (41. Yukhymenko), Horák, Štěpánek F. (69. Pittauer).
Hodnocení trenéra Fajfra:
"Utkání hrané na umělém povrchu v pozdních nedělních hodinách bylo velmi důrazné, plné faulů na obou stranách. Skóre se měnilo ve 25. minutě, kdy se po nastřelené brankové konstrukci při standardní situaci zorientoval v brankovém území nejlépe domácí hráč a poslal Mladou Boleslav do vedení. Stav utkání se srovnal v polovině druhého poločasu, kdy si po akci po levé straně domácí obránce vstřelil vlastní branku. Nadále jsme v poli dobře kombinovali, ale chyběla nám předfinální fáze, abychom se mohli dostat do jasnějších příležitostí. V pokutových kopech byli domácí šťastnějším týmem, a připsali si tak o bod více do tabulky soutěže."

U15
SK Slavia Praha - Bohemians Praha 1905 1:0 (1:0)
Branky: 10. Toula.
ŽK: Kadlec, Vott.
Bohemians Praha 1905: Matějka - Coňk, Mareš, Huleš - Vott, Švestka (60. šmejkal), Novák, Vacek (65. Borkovec), Kadlec - Havránek (45. Kankara), Knap.
Hodnocení trenéra Haranta: "V zápase se Slavií jsme předvedli bojovný výkon. Kluci do zápasu dali maximum, odměnou jim byl o poznání lepší výsledek a herní projev než v prvním vzájemném zápase v srpnu."

U14
SK Slavia Praha - Bohemians Praha 1905 2:2 (2:1), 4:3 po penaltách
Branky:
10. a 13. Veliký - 21.Šimunič, 70.Špitálský (Muška).
Bohemians Praha 1905: Špitálský - Hýsek (55. Bareš), Hodouš, Janovský, Broda (55. Bína) - Vaněk, Müller, Lilling - Šimunič (55. Peterka), Muška, Bárta (29. Kohoutek).
Hodnocení trenéra Lillinga: "Utkání s vršovickým sousedem má vždy náboj a nejinak tomu bylo i dnes. Prvních 10 minut jsme byli aktivnější, získávali míče vysoko na polovině soupeře a tím eliminovali hru domácích. Po té ovšem naši stopeři vyrobili dvě hrubky a my zničeho nic prohrávali 0:2... Trvalo nám 15 minut, než jsme se trošku srovnali a v té době mohli domácí o výsledku rozhodnout. Nestalo se však a před poločasem se klukům podařilo dát kontaktní branku. A jak už to bývá, vlila nám krev do žil a po přestávce se náš výkon zvedl. Zápas se najednou proměnil v hru nahoru dolu, která byla v tomto počasí extrémě náročná, ale nám vyhovovala. Slavia hrozila z brejků a nutno říci, že z nich mohla rozhodnout, ale i my jsme měli své šance a nakonec se nám v zoufalém závěrečném náporu podařilo po rohovém kopu brankářem v poslední minutě vyrovnat. Upřímně, něco takového jsem si ještě na lavičce neprožil...a je to fajn..."

U13
Bohemians Praha 1905 - FC Mas Táborsko 1:3
Branka Bohemians: Bui.
Bohemians Praha 1905: Dalecký, Augusta - Studenyak, Taške, Fišer, Salač, Mikuda, Svoboda Marek, Ťoupal, Vokrouhlík, Hovorka, Bui, Ondroušek, Kulíšek.
Hodnocení trenéra Zemana:
"Vyrovnané utkání s o rok starším soupeřem. Hrálo se ve velkém tempu se šancemi na obou stranách. Rozhodla třetí třetina, kdy jsme již nedokázali být nebezpeční směrem dopředu a soupeř dvěma brankami rozhodl o výhře."

U12
Bohemians Praha 1905 - FC Mas Táborsko 6:2