Výjezd roku do Karviné!

Během zítřka v prodeji vstupenky na venkovní utkání.

Výjezd roku do Karviné!

Již během domácího utkání s Teplicemi by měli fanoušci pečlivě zvážit svou účast na dalším utkání. Bohemka se chystá příští sobotu 26. listopadu k poslednímu letošnímu zápasu na soupeřově hřišti do Karviné a fanoušci se tímto zápasem chtějí týmu odvděčit za úspěšné výkony. Toto utkání bereme jako výzvu: do Karviné je to z celé ligy nejdál, vyražme tam právě proto v co největším počtu. Cílem nemůže být nic jiného než vyprodat sektor hostí!

Od středy jsou v Ďolíčku v prodeji vstupenky do karvinského sektoru určeného pro fanoušky Bohemians. Z 260 míst kapacity už do pátečního odpoledne stovka zmizela. Vstupenky budou v prodeji během utkání s Teplicemi jak ve fanshopu, tak ve stánku ultras u průchodu mezi kotlem a hlavní tribunou. Jinde než na Bohemce nejsou lístky k mání. Pokud se tedy jako mimopražští do Prahy nedostanete, je možné si případné zbylé vstupenky objednat od pondělí e-mailem na adrese svatoslav.bata@bohemians1905.cz. Takto objednané vstupenky budou potom k převzetí ve vlaku na cestě do Karviné, nebo u tamního stadionu před 13. hodinou, kdy proběhne vyúčtování prodeje s domácím klubem.

Fanoušci se na utkání chystají vlakem. Sraz je plánován na pražském hlavním nádraží v 7:45 ráno, expresní vlak Landek vyráží do Karviné v 8:24. Zpáteční jízdenka na osobu vyjde na 340 Kč, je třeba kupovat celosíťovou víkendovou jízdenku pro dvě osoby za 679 Kč. Do Prahy se klokani vrátí spojem Porta Moravica ve 21:39 a věřme, že s parádním zážitkem a třemi body. Proto za týden všichni do Karviné!